marți, februarie 7, 2023

Procurorul şef Secţie urmărire penală şi criminalistică Adriana Denisa Cristodor, clasează cauze venite de la SIIJ non-stop, respinge plângerile împotriva ordonanţelor non-stop, şpagă ia la greu la fiecare clasare şi respingere de plângere, foştii procurori SIIJ s-au îmbogăţit, au ţinut infractorii magistraţi 4 ani necercetaţi, procurorul general Gabriela Scutea,  DNA şi Secţia de procurori din cadrul CSM trebuie să intervină

Procurorul şef Secţie urmărire penală şi criminalistică Adriana Denisa Cristodor ia şpăgi la greu, la clasări cauze şi la respins plângeri împotriva ordonanţelor procurorului, distruge toate dosarele venite de la SIIJ, care şi acestea au fost ţinute cca 4 ani de zile în nelucru, pentru şpăgi mari de euro către foştii şefi ai SIIJ, Mihaela Iorga Morar şi Marin Nicolae, DNA şi Secţia de procurorii din cadrul CSM trebuie să intervină precum şi procurorul general Gabriela Scutea.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu cei mai nemernici infractori procurorii, din cadrul Parchetului General, Adriana Denisa Cristodor şef Secţie urmărire penală şi criminalistică, foşti şefi ai SIIJ Marin Nicolae şi Mihaela Iorga Moraru, care s-au îmbogăţit cu milioane s-au cu zeci de milioane de euro, de la şpăgi grele primite de la infractorii necercetaţi zişi magistraţi; timp de 4 ani infractorii magistraţi nu au fost măcar audiaţi dar în schimb au plătit bani grei la şefii SIIJ enumeraţi. La această oră se dau clasări pe bandă rulantă şi se resping plângerile părţilor vătămate etc împotriva ordonanţelor procurorului, pentru şpăgi grele la şefa Secţiei Adriana Denisa Cristodor. 

Adriana Denisa Cristodor cea mai nenorocită procuror şef Secţie dar şi cea mai coruptă infractoare.

Procurorul şef Secţie Urmărire penală şi criminalistică Adriana Denisa Cristodor, o zdreanţă de procuror corupt total şi favorizator tuturor infractorilor magistraţi, precum şi complicilor lor, a hotărât pentru şpăgi mari de sute de mii de euro la dosar, să dispună clasări la cauzele venite de la SIIJ, dar şi pentru şpăgi de sute de mii de euro să respingă toate plângerile împotriva ordonanţelor procurorului. A fost sunată de procurori şi judecătorii  infractori care aveau dosare penale la SIIJ, pentru a dispune clasările cauzelor şi de a respinge plângerile împotriva ordonanţelor procurorului. După ce că infractorii procurori de la SIIJ Mihaela Iorga, Marin Nicolae şi alţii au ţinut dosarele în standby cca 4 ani de zile, pentru a încasa şpăgi grele de euro, acum infractoarea procuror şef Secţie Adriana Denisa Cristodor, ia şi ea spăgi grele, pentru a dispune clasările cauzelor şi respingerea plângerilor părţilor vătămate împotriva ordonanţelor procurorului. La ea este o afacere profitabilă de îmbogăţire rapidă, cu milioane de euro, dar nu s-a gândit că puşcăria este grea pentru ea la Târgşor.

Mihaela Iorga Moraru cea mai coruptă procuroare, dar şi cea mai îmbogăţită de la ţinerea dosarelor în nelucru cu sute de milioane de euro în 4 ani de zile.

O să fie cercetată, monitorizată non-stop, acestă nenorocită de infractoare, care primeşte şpăgi grele, sunt probe destule care o incriminează, procurorii DNA ştiu ce au de făcut, o s-o prindă în flagrant cu şpăgile mari pe care le percepe le fiecare dosar. Nu poate scăpa de răspunderea penală întrucât această infractoare este foarte proastă, nu se fereşte de nimeni, i-a spagă la greu se crede Dumnezeul Procuraturii Generale. De când au fost trimise dosarele de la SIIJ la Secţia de urmărire şi criminalistică, ea a fost sunată de toţi infractorii magistraţi care aveau dosare la SIIJ pentru infracţiuni grave. S-au întâlnit au negociat şi a trecut la treabă, adică la clasări cauze şi respingeri de plângeri împotriva ordonanţelor procurorului. Asta fac şi colegele ei tot infractoare ca i-a, nu se mai satură de atâta şpagă, vor să se îmbogăţească rapid, pentru a pleca la puşcărie mai rapid. O să ne ocupă şi de acestă zdreanţă de procuror, care nu se mai satură de şpagă zilnic, comiţând numai infracţiuni de favorizare făptuitori şi abuz în serviciu, precum şi luare de mită non-stop. La SIIJ toţi infractorii o căutau pe Mihaela Iorga Morar, pentru a trata cu i-a să ţină dosarele în nelucru, acum s-au mutat infractorii magistraţi care au dosare penale la Adriana Denisa Cristodor la Secţia de urmărire penală şi criminalistică.

Cum pot fi cercetaţi magistraţii infractori funcţionari publici pentru represiune nedreaptă, abuz în serviciu, favorizarea făptuitorilor etc dacă aceasta i-a şpăgi de la ei non-stop. Pe de gratis nu o face ştim precis, este total coruptă şi a prins funcţia de procuror şef Secţie 
care are o competenţă importantă de la desfiinţarea SIIJ. Toţi infractorii magistraţi de la Curţile de Apel şi de la Parchetele de pe lângă Curţile de Apel şi din cadrul Parchetului General sunt cercetaţi de acesta şi colegii ei. A primit cea mai bună competenţă de a favoriza toţi infractorii magistraţi, dar şi cea mai mare şpagă merge la i-a pentru ai favoriza la infracţiuni. Nesimţita Dracului!. În loc să primească părţile vătămate daune morale de la cauze cu probe beton, ia şpăgi mari de euro la fiecare clasare s-au respingere a plângerilor împotriva ordonanţelor procurorului. A primit competenţa de cercetare a magistraţilor jugodiile de la Secţia urmărire penală şi criminalistică, într-un cuvânt a primit caimacul şi acum se îmbogăţesc rapid, din sumele mari de euro primite de la magistraţii infractori, ei cred că nu sunt monitorizaţi de … Pentru ei competenţa de cercetare penală e o afacere profitabilă, dar şi o îmbogăţire rapidă cu milioane de euro pe an s-au cu zeci de milioane de euro pe an. În dosarul nr. 18/II/2/2022 a dispus clasarea cauzei, procurorul Stoica Viorica şi procurorul Romulus-Dan Varga din cadrul Parchetului de pe lângă ÎCCJ. Partea vătămată a formulat plângere penală împotriva acestora pentru favorizarea infractorilor şi abuz în serviciu, la care procurorul Simona Moangă Sestacovschi a dispus clasarea dosarului, infractorii fiind procurorul Romulus-Dan Varga şi Stoica Viorica, colegii lor. După aceia s-a făcut plângere împotriva ordonanţei procurorului, la care a fost îndreptată către SIIJ. Cca 4 ani de zile a stat dosarul la SIIJ, nu s-a efectuat nici o cercetare, dar în schimb au luat şpăgi pe săturate Mihaela Iorga Moraru şi Marin Nicolae foşti şefi ai SIIJ. În luna martie 2022 s-a întors dosarul la Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului General, la care procurorul şef Secţie Adriana Denisa Cristodor, a primit şpagă mare de la infractorii Stoica şi Varga pentru a respinge plângerea împotriva ordonanţei procurorului. În acest dosar sunt implicaţi procurori,  judecători de la Parchetele din Argeş şi judecători de la Curtea de Apel Piteşti, precum şi complete de judecată de la Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Marin Nicolae un infractor desăvârşit i-a acceptat lui Iorga tot pentru a nu lucra la dosare, au luat şpăgile amândoi sute de milioane de euro în cca 4 ani de SIIJ.

În acest dosar s-au falsificat declaraţiile inculpaţilor (victime în dosar), prin programe speciale, au fost falsificate toate declaraţiile audio luate în sala de şedinţă, după aceia au falsificat declaraţiile scrise de grefieră în sala de şedinţă, după aceia le-au scris ei din nou după înregistrările falsificate de IT-iştii Judecătoriei Râmnicu Vâlcea. Creierul acestui dosar este Judecătoarea Baciu Elisabeta Rosita de la Judecătoria Râmnicu Vâlcea, care nici la acestă oră nu a răspuns penal, nu mai punem că a dat condamnări pe bandă rulantă la victime, de şi intervenise prescripţia răspunderii penale de cca 1 an şi două luni. Nu mai punem că au falsificat şi declaraţiile a 4 martori propuşi de cei condamnaţi, dar ei sunt victime în acest dosar. În loc să-i cerceteze pentru represiune nedreaptă, abuz în serviciu că doar sunt funcţionari publici judecătorii şi procurorii, mai trebuia să-i cerceteze pentru măsluirea probelor etc şi pentru încălcarea art 6 CEDO. Procurorii au favorizat infractorii până la acestă ori non-stop, au luat şpăgi pe săturate de la infractorii magistraţi şi iau spăgi în continuare pentru a nu răspunde penal penali. Ce procurori de cercetare penală avem în România?.Ţie şi ruşine să-i mai numeşti procurori, întrucât ei sunt cei mai mari infractori. E nevoie de resetare la justiţie, trebuie puşi procurori tineri pe funcţii mari, deoarece aceştia nu sunt virusaţi, nu au fost instruiţi de procurorii comunişti şi nici învăţaţi să i-a şpagă s-au să favorizeze infractorii. La Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti sunt fete procuror care îşi fac meseria în credinţă, nu se lasă influenţate de hodorogii procurori comunişti. Fac cercetări adevărate şi monitorizări adevărate, nu îşi bat joc de dosarele victimelor s-au ale părţilor vătămate.

La această oră numai pe la Parchetele de pe lângă Judecătorii găseşti procurori tineri care lucrează corect, respectă legile şi le aplică corect. Procurorii de la Parchetele de pe lângă Tribunale s-au Parchetele de pe lângă Curţile de Apel sunt cei mai corupţi şi abuzivi. Ruşine să le fie la toţi aceştia care încă mai lucrează în Parchete. Procurorii bătrâni trecuţi de vârsta de 40 de ani, au fost instruiţi de alţi procurori comunişti să i-a şpăgi să favorizeze infractorii, într-un cuvânt si-au bătut joc non-stop de părţile vătămate. Au prins dosarele şi au clasat cauzele, ori au măsluit probele, ori nu au efectuat cercetări şi au lăsat dosarele fără probe, s-au unde au fost probe le-au ignorat şi au dispus clasări în masă pentru şpăgile primite de la infractori. Într-un cuvânt ei s-au bucurat şi se bucură de dosare venite din parte victimelor, întrucât îşi trag şpăgi mari de euro şi victimele rămân ca proşti, şmecherii procurorii infractori se îmbogăţesc de la dosarele victimelor s-au părţilor vătămate. Sunt mulţumiţi să formuleze victimele plângeri întrucât ei iau şpăgi pe săturate de la dosarele victimelor. Nu e mai bine să nu mai formuleze victimele plângeri penale să nu se mai îmbogăţească procurorii. Să vedeţi ce boturi mari fac dacă nu au de lucru dosarele victimelor, victimele nu se prind de şmecheria infractorilor procurori!. De cât să sesizezi fapte penale la procurorii de la Parchetele de Tribunale, Curţi de Apel s-au la cei de la Secţia de urmărire penală şi criminalistică, mai bine te culci. Îmbogăţeşti şmecherii procuraturii şi tu rămâi ca prostul cu cauza clasată. DNA trebuie să se sesizeze din oficiu s-au în rem pentru ai aresta pe toţi infractorii procurori din toată ţara Până acum i-a ţinut Iorga Mihaela Moraru şi Marin Nicolae foşti şefi ai SIIJ.

Procurorul general Gabriela Scutea trebuie să i-a măsuri de urgenţă împotriva infractorilor magistraţi dar şi şeful DNA precum şi Secţia de procurori din cadrul CSM.

Trebuie cercetaţi şi ăştia non-stop s-au îmbogăţit la greu în 4 ani de zile, au averi de sute de milioane de euro pe la copii şi neam. Acum stau şi râd îi doare în fund, au scăpat de dosare, au rămas cu sute de milioane de euro de căciulă ce le mai trebuie, câte un mandat de 10 ani de puşcărie. Trebuie resetată magistratura nu se mai poate continua aşa!. Procurorii tineri chiar dacă nu se încadrează cu vechime pentru funcţii mari se vor descurca de minune îi vor pune la punct pe procurorii comunişti bătrâni. S-au trebuie trimişi hodorogii de peste 40 de ani la pensie forţat, pentru a scăpa de infractori s-au poate se va implica DNA în toată ţara să-i aresteze pentru avere agonisită ilicit şi pentru fapte penale de corupţie la greu. Asta e o să vedem cum o să-i legăm pe toţi cu cine trebuie.

Articol de VB     

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole