miercuri, aprilie 24, 2024

Scursurile societăţii: primarul Comunei Albota Ion Dumitru, patroana Curier TV Marilena Baraţă, şeful spionilor MAI Marius Urban, inspectorul şef IPJ Argeş Marian Badea, jegurile naţiunii române comit înfracţiuni non stop şi nu-i arestează nimeni, procurorii dorm infractorii triumfă, procurorii DNA nu există în Argeş, dar nici procurorii Parchetului Tribunalului Argeş nu există în Argeş, toţi iau salarii şi şpăgi, nu aud şi nici nu văd nimic

Primarul Comunei Albota Ion Dumitru, patroana Curier TV Marilena Baraţă, şeful spionilor MAI Argeş Marius Urban şi inspectorul şef Marian Badea, iau şpăgi zilnic la greu, începând de la 500 de euro, până la 100.000 de euro, nimeni nu-i monitorizează, procurorii îi favorizează, le percep şpăgi mari pentru a fi lăsaţi să ia şpăgile menţionate, se fac că nu văd, nu aud şi că nu sunt informaţi etc.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu cele mai mari gunoaie arate, care au un tupeu de gay, iau şpăgi zilnic între 500-100.000 euro, procurorii DNA Piteşti şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş se îmbogăţesc pe zi ce trece, îi lasă pe aceşti infractori să ia şpăgi zilnic, infractorii menţionaţi sunt plini de ei, merg cu capetele ridicate şi ignoră tot.

Ion Dumitru un gunoi arat şi o flegmă călcată

Primarul Comunei Albota Ion Dumitru a efectuat lucrări la Şcoala din Comuna Albota, de milioane de euro s-au chiar de zeci de milioane de euro, s-a lăudat că el a făcut şcoala etc, ce na făcut nici un primar niciodată. Şcoala din Comuna Albota a fost renovată şi puţin modernizată pentru copii, dar în schimb manopera şi materialele au fost umflate cu compresoarele, pentru ai da şpaga de milioane de euro gunoiului arat Ion Dumitru. Am dat doar un exemplu gunoiului arat are zeci de asemenea infracţiuni. Scursura societăţii Dumitru, a pus o firmă de casă să sape o groapă mare lângă poarta de la intrare în Cimitir, la care a căzut o persoană şi nu se ştie dacă va mai scăpa cu viaţă, e într-o stare gravă la spital victima, presa locală de tot rahatul a spus familiei şi prietenilor victimei, că ei nu va publica evenimentul neplăcut cel reprezintă pe primarul Dumitru, întrucât sunt sponsorizaţi de el non-stop. Asta e presa de rahat a Argeşului coruptă de primarul Ion Dumitru, execută numai la comandă şi pe bani frumoşi tot ce le dă comandă bastardul Rus Ion Dumitru. Marilena Baraţă cea mai bună prietenă a lui Ion Dumitru, este sponsorizată non stop de acesta, ameninţă şi înjură pe postul ei TV pe cine vrea, îşi bate joc de toţi cetăţenii Comunei Albota când vrea, ea îl lasă să amenimţe etc şi pune fetele să obstrucţioneze pe cei care vor să-i dea replică bastardului Rus. Acest jeg de primar a pus consilierul lui Nedelea Nicolae, să pună camere de supraveghere să supravegheze el şi colonelul Marius Urban tot sediul Societăţii. Doi demenţi care vor face puşcărie la greu!. Aceşti demenţi au mai pus un vecin Ristea George care administrează camerele de supraveghere la toate comunele din Argeş, să pună camere de supraveghere la streaşina casei, alta într-o floare la uşă şi alta montată la casă, care preia imagini non stop din tot sediul Societăţii. Aceşti paranoici au pus alt vecin Ratea Florin să pună cameră de supraveghere în curte, pentru a putea monitoriza intrarea în curte şi tot sediul Societăţii, este o cameră mare cu lămpi şi infraroşii. Asta se întâmplă din luna februarie 2022, ei zic că noi nu ştim ce fac ei şi cine ia pus şi ce sume primesc lunar de la demenţii menţionaţi pentru aceste infracţiuni. Se bazează pe bastardul Rus Dumitru şi pe gunoiul arat Marius Urban, care aceştia şi alţii vor pleca la puşcărie când vor procurorii şi judecătorii. Mai are treabă cu ei îi mai lasă la infracţiuni atât pe ei cât şi pe alţii. Sunt implicaţi zeci ca aceştia, au şi alte infracţiuni gunoaiele arate. Nu mai punem că monitorizează şi cu drone MAPN-ul, dar şi ei au drone SIPI care monitorizează non stop toţi cetăţenii României. Morţii mami voastre de spioni rataţi, aşa aţi învăţat voi meserie să spionaţi pe cei care vă monitorizează şi vă leagă pe termen foarte lung. Băi săracilor cu duhul sunteţi nişte flegme călcate, sfârşiţi în ANP bătuţi de hoţi. Vă trimitem la hoţi pentru a vă da răsplata cuvenită.  

Marilena Baraţă o romă needucată o hoaţă şi o curvă la 74 de ani

Hodorogul Ion Dumitru are 74 de ani, are o jumătate de plămân, proteze la şolduri, inima în pioneze, impotent, psihopat, bastard, cei mai trebuie!. Ani grei de puşcărie pentru a i se mai ierta păcatele, că multe mai are!. Colonelul Marius Urban este sclavul lui Ion Dumitru, îl sponsorizează non stop, îl trimite la dansatoare pe gunoi arat, îi dă comenzi pentru ai aresta pe cei incomozi, îi aranjează cu procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş să le primească probele obţinute ilegal, în special înregistrări video audio etc. Scursurile societăţii vor sfârşi în ANP!. Să nu se sesizeze vreun procuror din Argeş s-au vreun miliţian pentru monitorizarea ilegală efectuată la noi. Are cine să-i aresteze mai târziu să nu-şi facă griji jigodiile corupte. Patroana Curier TV Marilena Baraţă, o curvă nenorocită, care nu se mai opreşte din luat şpagă şi sex anal, aceasta face sex oral şi anal la prietenii de casă mai tinerei. Băbăciunea îi plăteşte cu bani luaţi de la infractori, care îi spală public de infracţiuni şi le oferă diversiuni la incomozi public, pentru clienţii ei. Băbăciunea de 74 de ani încasează non stop bani fără a se înregistra cu ei în contabilitate şi-a făcut avere de zeci de milioane de euro cu aceste infracţiuni. Dacă o dai la DNA o scapă imediat toţi corupţii miliţiei şi toţi procurorii corupţi ca fostă şefă a DNA Daniela Lupu, procurorii: Iustin Mihai, Laurenţiu Palaghia, Mihai Adrian, Vameşu Carmen etc. E colaboratoare la doi şi un sfert de zeci de ani, securiştii MAI o protejează non stop. Ea este recunoscătoare şi le dă daruri pentru ai oferi protecţie la toate infracţiunile pe care le comite roma. Roma face emisiuni lături că şi ea este o lătură romă. A furat bani zeci de milioane de euro din bugetul Primăriei Piteşti şi din bugetul Consiliului Judeţean Argeş lătura, nu a făcut nici o publicitate s-au să efectueze servicii pentru zecile de milioane de euro furate. Nici un procuror nu a avut curajul să o cerceteze pe lătură, întrucât spionii doi şi un sfert o protejează non stop şi îi aranjează cu miliţienii DNA ca şi CMS Nicolae Dumitru buzatul rom de TR. Acestuia i-a murit soţia de la păcatele pe care le are, un inel la coloană fisurat mai are să decedeze. Jigodia coruptă nu a răspuns penal penalul. Băbăciunea Marilena Baraţă mai apare şi la RTV, dansează roma fără emoţii, averea ilicită stă bine nederanjată de procurori, roma se distrează şi fentează. Are noroc că avem volumul mare de lucru, altfel o vedeaţi la arest, cu colonelul Marius Urban şeful doi şi un sfert Argeş. Şeful doi şi un sfert Argeş Marius Urban, i-a şpagă non stop de la toţi cei favorizaţi la infracţiuni, precum primarul Ion Dumitru, Marilena Baraţă etc.

Colonelul Marius Urban un gunoi arat un securist MAI ratat

Această flegmă călcată se duce la dansatoare pe banii Ducelui din flori Ion Dumitru, plăteşte dansatoarele să facă sex cu el amărâtul. El trăieşte numai din şpagă de la infractori şi ceilalţi inferiori ai lui la fel. Foloseşte serviciul tehnic pentru a monitoriza toţi incomozii clienţilor lui, încearcă să obţină probe prin colaboratori s-au prin fraierii pe care îi folosesc, pentru a le face dosare penale la incomozii pentru clienţii lor. A schimbat tehnica de infracţiuni, folosesc colaboratorii s-au fraieri, pe care îi pune să planteze camere la vecini pentru a prinde în flagrant chipurile infracţiuni video audio. Îi pun pe colaboratori s-au pe fraieri s-au chiar ei sesizează Parchetul dacă prind vreo înregistrare video audio cu ceva suspiciuni de infracţiuni. Feriţivă de vecini că spionii abuzivi ai MAI îi pun să planteze camere şi microfoane pentru a vedea cine vine pe la voi, ce faceţi voi în case etc. Mintea lor bolnavă i-a dus şi la aceste infracţiuni sunt monitorizaţi şi vor fi arestaţi. Ei se bazează pe procurorii de la Parchetul Judecătoriei Piteşti şi pe procurorii de la Parchetul Tribunalului Argeş: procuror Mihai Adrian, Simona Florescu, Laurenţiu Palaghia, Cătălin Arsene, Marius Ştefan, Dumitrescu Marinela etc. Au procurorii lor care le înghite orice probă abuzivă, formează dosare cu probe obţinute abuziv. Ei zic că sunt legale întrucât procurorii menţionaţi şi alţii dă curs la alte infracţiuni, formează dosare cu probele obţinute ilegal şi arestează victime. Mizeriile dracului de securişti MAI, au găsit din nou tehnică infracţională să aresteze victime abuziv cu procurorii abuzivi. Le-am rezolvat-o cu stocatul convorbirilor şi acum încearcă altă tehnică infracţională cu plantatul camerelor şi microfoanelor la vecini. Morţii mami voastre de securişti MAI!. I-am împiedicat din nou să nu mai poată face dosare la comanda clienţilor, ei forţează nota până la arestare.

Şeful IPJ Argeş un porc needucat un miliţian comunist care anulează permise fără Decizii Penale corup total

Psihopaţi spioni ai MAI care funcţionează ilegal suprapuşi cu: SRI, SIE şi DGIA. Şeful Inspectoratului Argeş Badea Marian, un infractor care a anulat toate permisele cetăţenilor fără a scrie în Deciziile Penale, un infractor care nu are pregătire profesională în domeniul cercetărilor, este un miliţian de la Servicul Rutier pus inspector şef la comanda PSD. Acest infractor de la Serviciul Rutier Argeş, a ajuns inspector şef al IPJ Argeş, la comanda PSD-iştilor, mai au să-l facă şi pe ăsta general pentru o pensie frumoasă. Mizeria dracului de miliţian comunist nu se mai satură de şpăgi şi de favorizat infractorii. Ăsta toată ziua primeşte mită şi foloase necuvenite, el intervine pentru toţi miliţenii lui  şi clienţii lui care îi dă şpagă de zeci de ani. Spionii SIPI Argeş nu-l dă pe mâna procurorilor corupţi să le dea şi lor o şpagă, îl protejează pe acest infractor notoriu. Asta e o parte din procurorii corupţi, miliţienii abuzivi şi corupţi, presa locală coruptă şi hoaţă, primar corupt şi hoţ. Ruşine să le fie! Ca aceştia în instituţiile statului nu ne trebuie!

Articol de DF

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole