miercuri, aprilie 24, 2024

Infractorii procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş: prim procuror Laurenţiu Palachiea, prim procuror adjunct Marius Ştefan, procuror Cătălin Bărbuceanu, toţi aceştia au favorizat şi favorizează infractori periculoşi non stop, se răzbună pe victime şi pe părţile vătămate aceşti infractori, dispunând clasarea cauzelor în mod abuziv, procurorul Bărbuceanu Cătălin solicită prin diversiuni completelor de judecată, revocari la măsurile preventive şi respinge toate probele în apărare ale inculpaţilor

Aceşti 3 procurori infractori favorizează infractorii non stop, distrug părţile vătămate şi victimele, prin incompetenţa lor şi bolile psihice de care suferă mor victimele din cauza lor exemplu: fostul primar de la Comuna Domneşti Judeţul Argeş Smădu Nicolae şi alţii. Aceşti demenţi bagă lumea în puşcărie nevinovată şi pe cei vinovaţi îi scapă de răspunderea penală sunt bolnavi psihici. Trebuie trimişi la o comisie de expertiză medico legală, pentru a fi examinaţi psihic şi eliminaţi din magistratură.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu cei mai mari demenţi procurori care au omorât primari prin măsurile abuzive pe care le-au luat, dar au mai omorât şi părţi vătămate prin a favoriza infractorii periculoşi.

Bolnavii psihici procurorii, trebuie trimişi obligatoriu la comisiile de expertiză medico legală, pentru a fi examinaţi psihic întrucât sunt bolnavi psihic.

 Prim procurorul Laurenţiu Palaghiea un infractor asasin, care trebuie arestat şi trimis la INML la expertiză psihiatrică.

 Prim procurorul bolnav psihic Laureníu Palachiea, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, nu ţine cont de probele presei române, declaraţii martori, declaraţii părţi vătămate care şi-au recunoscut faptele penale de: fals în declaraţii, mărturii mincinoase etc. Acest prim procuror dement trebuie trimis la INML, pentru a fi examinat psihiatric de comisia superioară medico legală. Asasinul procuror Laurenţiu Palachiea a cercetat cca 40 de primari într-un dosar penal, nemernicul îi ameninţa că îi va băga în puşcărie, îi acuza de fapte penale care nu existau la dosar, avea ordin de la serviciul SIPI Argeş să-i distrugă pe cei 40 de primari victime. Au decedat doi primari de frica acestui paranoic, întrucât îi ameninţa că îi va băga la puşcărie. Directorul Iulian Ratea a discutat cu primarul Smădu Nicolae de la Primăria Domneşti pănă să moară şi acest primar spunea: domnule Iulian am să mor din cauza procurorului Palachiea, mi-e frică de acest procuror ne bagă în puşcărie nevinovaţi. Le-a făcut rechizitorii la cei 40 de primari, i-a trimis în judecată în mod abuziv paranoicul Palachiea, primarul Smădu a făcut stop cardiac şi a decedat. A mai decedat şi alt primar din cauza acestui criminal Palachiea. Toţi primarii au fost achitaţi de instanţa de judecată, au mai trăit doar 38 de primari, doi au decedat din cauza acestui malefic procuror. Acest dement nu ştie ce face, dacă îi verifici toată activitatea la Procuratură, veţi constata că acesta este cel mai dement procuror Român. Tot ce emite e totul pe invers; ăsta la da îi spune nu, la nu îi spune da. Directorul Iulian Ratea i-a trimis o plângere cu probe, el nu recunoaşte probele, audio, video, martori nici atât!. Băi nenorocitule trezeştete din demenţa ta, ai omorât doi primari, ai victime arestate fără probe nenorocitule, pot deceda în ANP oricând. Unii judecători îi i-au rechizitoriile de bune şi dau condamnări pentru al acoperii pe dement. Toată activitatea lui e o demenţă, procurorii inspectori din cadrul CSM trebuie să-i verifice toate clasările cauzelor, dar şi toate rechizitoriile pentru al prinde pe dement cu toate demenţele făcute la dosare. Suferă mii de victime prin puşcări din cauza acestui dement. CSM înlăturaţi dementul din magistratură!.

Prim procuror adjunct Marius Ştefan un infractor asasin care trebuie trimis la INML la expertiză psihiatrică.

Procurorul Marius Ştefan un şarlatan nenorocit, are o secretară blondă cu picioarele lungi, face sex cu ea în birou zilnic. Porcul a mai fost şi prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, acum este prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. Jegul rom a întocmit zeci de mii de rechizitorii în mod abuziv, victime multe au decedat în ANP, judecătorii să nu îl facă de tot rahatul, i-au acceptat toate rechizitoriile abuzive şi au dat condamnări mari la victime. Acest nemernic rom folosea tehnica următoare la strângerea de probe: Aresta victime în mod abuziv şi dispunea să le i-a amprente în arest; după aceia le punea la dosare şi îi acuza pe victime că au comis crime mai multe. A obţinut un record la condamnări cu probe dintr-astea până la condamnări pe viaţă. Vă daţi seama ce pervers este acest rom malefic!. Judecătoarele Sorescu Gheorghe Teodora şi Anda Mihaela Pluteanu, au dat condamnări pe viaţă după probele false ale maleficului Marius Ştefan. Nu puteau acoperii AN-urile mii, aşa că au găsit soluţia cu luarea amprentelor în arestul IPJ Argeş şi folosirea lor la dosare. Au pus în spate la sute de victime crime pe care nu le-au săvârşit victimele; ei se bucurau de rezultatul arestărilor şi de rezolvarea autorilor necunoscuţi. Mai mult la romi le-au făcut chei dintr-astea, când vor fi arestaţi şi condamnaţi îi vor omorâ victimele din ANP.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş este sufocat de infractori.

Şi ăsta trebuie trimis la INML pentru al examina psihic, e bolnav rău de tot cu capul. Procurorii inspectori din cadrul CSM, trebuie să îi verifice toate rechizitoriile maleficului Ştefan. Va constata toate cele relatate de noi dacă se va implica procurorii inspectori şi după aceia să sesizeze procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, pentru ai aresta. Acest nenorocit de prim procuror Marius Ştefan, în loc să trimită criminaliştii să i-a amprentele originale după obiecte etc, el nefiind în stare să prindă criminali, mai bine îi aresta pe cei bănuiţi că ar fi comis crime, le lua amprente în arest şi le punea la dosare. Mai punea şi criminaliştii să facă o diversiune pe calculatoare, pe care le puneau la dosare, pentru a nu se prinde judecătorii de făcăturile maleficului Ştefan. Pot fi prinşi de procurorii inspectori din cadrul CSM şi de către procurori adevăraţi. Criminalii adevăraţi sunt în libertate şi victimele în ANP.

Procurorul Cătălin Bărbuceanu un procuror dezaxat psihic; am participat în sală la o şedinţă de judecată cu termen la data de 23.10.2013, dosar nr. 1158/109/2021, privindu-l pe inculpatul victimă Petrescu Mihai. Inculpatul victimă Petrescu Mihai a solicitat prin cerere suplimentarea probatoriului cu doi martori, admiterea probelor înregistrări audio-video efectuate de directorul Iulian Ratea şi martorul Degeratu Elena Gabriela. Aceşti martori pot relata mărturiile mincinoase ale celor doi martori din dosar şi falsul în declaraţii ale celor trei părţi vătămate. Partea vătămată Costea Adina Elena a recunoscu la inculpatul victimă Petrescu Mihai, că nu a intrat în curtea lor şi partea vătămată Costea Ionel a recunoscut la martorul Petrescu Ion, că nu a fost bătut de inculpatul victimă Petrescu Mihai. Sunt înregistrări video audio depuse la dosarul cauzei. Petrescu Ion a pus întrebare martorilor: Costea Nicoleta şi minorului Chira Robert, dacă Petrescu Mihai a intrat în curtea lor şi aceşti doi martori au spun că nu a intrat Mihai în curtea lor. La procuror şi la instanţa de fond la Tribunalului Argeş, aceste părţi vătămate şi cei doi martori au minţit procurorul care i-a cercetat şi completul de judecată al Tribunalului Argeş. A mai recunoscut la întrebările lui Petrescu Ion şi partea vătămată Chira Dănuţ Andrei, că Petrescu Mihai nu a intrat în curtea lor. Petrescu Ion şi Degeratu Elena Gabriela pot confirma toate cele prezentate de noi ca martori în procesul penal. Procurorul Cătălin Bărbuceanu să nu uite că martorii Petrescu Ion şi Degeratu Elena Gabriela au dat declaraţii la directorul general Iulian Ratea, pe care nu le poate desfiinţa, mai trebuie să fie audiaţi de către completul de judecată, pentru a se convinge de situaţia reală cel reprezintă pe victima inculpat Petrescu Mihai. Sa pus în discuţie cererea cu suplimentarea celor doi martori Petrescu Ion şi Degeratu Elena Gabriela, precum şi toate înregistrările video-audio efectuate de directorul general Iulian Ratea şi Degeratu Elena Gabriela şi procurorul dezaxat psihic Cătălin Bărbuceanu a solicitat respingerea probelor video-audio şi a martorilor Petrescu Ion şi Degeratu Elena Gabriela. Toţi inculpaţii au dreptul să depună probe în apărare video-audio etc şi să propună martori pentru aflarea adevărului. Asta obligă Codul Penal şi Codul de Procedură Penală precum şi Convenţia pentru Apărarea Drepturilor Omului; numai procurorul dement Cătălin Bărbuceanu, vrea să instige completul de judecată la respingerea probelor şi a martorilor, pentru ai determina să comită infracţiunile de: abuz în serviciu şi represiune nedreaptă, precum şi încălcarea Convenţiei pentru Apărarea Drepturilor Omului.   

Consiliul Suprem al Magistraturii trebuie să intervină pentru ai exclude din magistratură pe cei 3 procurori infractori.

Avocata Cristina Fiera a prezentat toate probele şi pe cei doi martori, a solicitat admiterea probelor video-audio şi audierea celor doi martori, la care completul de judecată va hotărâ, dacă admite probele presei etc şi pe cei doi martori. Inculpatul are dreptul la probe în apărare şi pentru aflarea adevărului, aşa că completul de judecată are obligaţia legală să admită probele presei etc. Paranoicul procuror infractor Cătălin Bărbuceanu, prin demenţa s-a a solicitat completului de judecată, revocarea măsurii preventive a inculpatului victimă Petrescu Mihai. El nu are nici o probă în acest sens, doar a înmânat completului de judecată toate înregistrările audio-video efectuate de directorul general Iulian Ratea şi Degeratu Elena Gabriela, unde nu se vede şi nu se aude că Petrescu Mihai a luat legătura cu partea vătămată Costea Ionel. Aceste înregistrări video-audio sunt la dosar depuse de luni de zile, s-a trezit procurorul paranoic din morţi Bărbuceanu, pentru a depune şi el înregistrările pe care le-a luat în mod abuziv de la prim procurorul Palachiea Laurenţiu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. Petrescu Mihai a stat pe carosabil la cca 20 m de părţile vătămate şi i-a pus întrebare doar lui Costea Adina. El avea interdicţie de a se apropia de partea vătămată Costea Ionel cca 2 ani. Nu s-a apropiat de el şi nici nu i-a pus întrebări lui. Acest procuror paranoic Bărbuceanu nici nu a vizualizat şi ascultat înregistrările video-audio, luate în mod abuziv de la prim procuror Palachiea pentru a putea sesiza instanţa de judecată, să vadă dacă s-a apropiat inculpatului victimă Petrescu Mihai de partea vătămată Costea Ionel şi vreo intenţie să-i facă vreun rău. Dementul procuror Bărbuceanu va fi cercetat de procurorii inspectori din cadrul CSM şi de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru instigare la abuz în serviciu a completului de judecată, încălcarea Convenţiei pentru Apărarea Drepturilor Omului etc. 

Acest dement procuror Bărbuceanu, a obţinut condamnări mari la victime instigând multe complete de judecată la abuz în serviciu, represiune nedreaptă, încălcarea Convenţiei pentru Apărarea Drepturilor Omului etc.

 El nu are probe pentru solicitările lui la instanţele de judecată, dar îşi arată muşchi că e procuror şi trebuie să-i admită orice diversiune. Unele complete de judecată pun botu la diversiunile dementului şi se ajunge la condamnări grele din cauza acestui dezaxat psihic. Paranoicul Bărbuceanu spunea instanţei de judecată, că ce s-a făcut o anchetă jurnalistică de un jurnalist s-au de un director, nu poate fi luate probele în considerare şi nici martorii care au asistat la toate recunoaşterile, că inculpatul victimă Petrescu Mihai nu a intrat în curtea părţilor vătămate şi nici nu la bătut pe partea vătămată. Mai paranoic ca acest procuror Bărbuceanu nu credem că vom mai întâlni!.

Solicităm sesizarea din oficiu a  procurorului inspector şef secţie din cadrul CSM, precum şi sesizarea din oficiu a procurorului şef secţie de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului General, pentru toate infracţiunile comise şi pentru încălcări disciplinare, a celor trei procurori infractori.

Solicităm ca procurorii inspectori şi procurorii care îl vor cerceta pe acest procuror, să solicite înregistrările audio-video din sălile de judecată, unde a participat infractorul procuror la şedinţele de judecată, pentru a se constata cele sesizate de noi. 

Mai solicităm să se sesizeze completul de judecată al Curţii de Apel Piteşti care judecă această cauză penală, pentru a nu da curs diversiunilor procurorului Cătălin Bărbuceanu, pentru a nu se lăsa cu condamnare la victimă, deşi este condamnat dar pe baza probelor trebuie achitat. 

Articol de GD

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole