joi, iunie 30, 2022

Ameninţări în direct pe posturile TV împotriva poporului; asasinări în masă, crime împotriva umanităţii, încălcarea Constituţiei României şi încălcarea Convenţiei pentru apărarea Drepturilor Omului şi a Libertăţilor fundamentale, din partea premierului Florin Câţu, Klaus Werner Iohannis, Raed Arafat, Ioana Mihăilă şi Lucian Nicolae Bode

Ameninţări în direct pe posturile TV: premierul Florin Câţu, preşedintele Klaus Werner Iohannis, şeful DSU Raed Arafat, ministrul sănătăţii Ioana Mihăilă şi ministrul MAI Lucian Nicolae Bode, au ameninţat poporul cu măsuri drastice în OUG-uri, discriminează poporul non-stop prin măsurile abuzive pe care le-au luat, ameninţă că vor da o lege pentru a nu mai lăsa poporul să-şi cumpere hrană etc.

Dragii noştri cititori continuăm în acestă ediţie cu cei mai mari asasini funcţionari publici: premierul Florin Câţu, Klaus Werner Iohannis, Raed Arafat, Ioana Mihăilă şi Lucian Nicolae Bode; toţi aceştia au asasinat şi vor să asasineze poporul român până la 20%, prin a da o lege abuzivă împotriva poporului român, de ai lăsa fără hrană atât pe ei precum şi pe păsări şi animale.

Florin Câţu un asasin profesionist.

Criminalul premier Florin Câţu, criminalul preşedinte Klaus Werner Iohannis, criminalul şef DSU Raed Arafat, criminala ministru a sănătăţii Ioana Mihăilă şi criminalul ministru al MAI Lucian Nicolae Bode, au hătărât să asasineze poporul în masă prin înfometare, dar şi o mare discriminare între cei vaccinaţi şi între cei nevaccinaţi. Vaccinurile criminale care au omorât mii de cetăţeni îşi fac efectul negativ şi la acestă oră în cei vaccinaţi. Într-un cuvânt le distruge în timp toate organele!. Poporul român a fost şi este la înălţime, are cel mai mic procent de vaccinare pe glob, asasinii forţează, ameninţă, şantajează poporul, au  eliberat OUG-uri abuzive, contra Costituţiei României, contra Convenţiei pentru apărarea Drepturilor Omului etc. Vaccinurile dispuse de masoneria SUA asasinează 20% din populaţia mondială, totul se va petrece în timp. Au decedat mii de cetăţeni români din vaccinurile criminale, sute de cetăţeni au rămas handicapaţi. Criminalii menţionaţi nu recunosc aceste asasinate cu vaccinurile criminale. Cetăţenii români etc nu ştiu că vaccinurile dispuse de masonii SUA îi vor distruge, ori la câteva zile după ce se vaccinează, ori după mai mult timp în câţiva ani de zile. Aceste vaccinuri trebuie verificate de medicii legişti şi de doctori din laboratoarele Medico Legale. Solicităm public să se formeze un dosar penal din partea DIICOT Militar, pentru a solicita procurorii militari, o expertiză Medico Legală şi de a se constata de laboratorul din INML, că aceste vaccinuri sunt criminale şi că fac cel mai rău cetăţenilor români etc.

Lucian Nicolae Bode un asasin palid.

Au murit mii de cetăţeni din cauza acestor vaccinuri criminale, ei au declarat în mod abuziv puţine persoane pentru a nu se creea panică în popor. Procurorii militari trebuie să verifice câţi cetăţeni în ţară au decedat  din cauza acestor vaccinuri criminale dispuse de masonii SUA şi câţi mai pot deceda după vaccinare s-au în timp. Trebuie să constate că aceste vaccinuri fac cel mai mare rău cetăţenilor, la care după vaccin pot deceda s-au în timp pot fi distruse organele în ei. Medicii români din cadrul INML Bucureşti au constatat că mai multe persoane sănătoase au murit din cauza vaccinurilor. Asasinii prezentaţi vor să murim şi noi ca şi ceilalţi din vaccinurile criminale dispuse de masonii SUA?. Au ordin de la masonii SUA să vaccineze toate popoarele pentru a deceda cca 20% în câţiva ani şi mai târziu vor deceda la greu. Nu există vaccin care să înlăture virusurile s-au să-ţi ofere protecţie, doar prin tratament se poate înlătura virusurile din cetăţeni. Oricum tot ei au dat virusurile în mare şi în bazine anul acesta pentru a îmbolnăvii cetăţenii, după aceia asasinii ameninţă cu vaccinarea obligatorie etc. Din informaţiile noastre a reieşit că Klaus Werner Iohannis ar fi încasat de la Masonii Americani cca 3 miliarde de euro. Acesta ar fi plâtit pe ministrul MAPN Nicolae-Ionel Ciucă şi pe generalul Marian Hăpău şeful DGIA, pentru a da virusurile în bazine şi mare. Aceşti criminali ştiu când pregătesc masonii valurile de virusuri, planifică cu toţi preşedinţii de state şi cu miniştri MAPN-urilor, precum şi cu şefii DGIA ai MAPN-urilor toate aceste asasinate în masă, pentru a face plăcerea masonilor SUA, care aceştia sunt pe cele mai înalte funcţii. Complicii lor şi sponsorii lor sunt cei mai grei oameni de afaceri din SUA.

Raed Arafat un asasin înrăit.

La toate statele le vin virusurile pregătite din laboratoarele masonilor SUA, după aceia se întâlnesc toţi cei menţionaţi şi le dau spionilor militari să le pună în bazine, mare etc. Aşa au ajuns de au asasinat peste 4000 de victime în câteva luni şi mor zilnic cca 400 de victime. Infractorii au primit cca 3 miliarde de euro pentru a asasina poporul, lor le merge asasinatele şi noi suferim ca nişte păcate amărâte. Vor să ne vaccineze obligatoriu ca pe animale!. În vaccinuri au introdus un fel de cip, care acesta îşi ia forma după vaccinare, sunt toţi monitorizaţi în masă care s-au vaccinat şi care au decedat au scăpat de monitorizat. Asta e şmecheria masoneriei SUA o să belească ei ….Dacă procurorii militari îşi fac meseria cum scrie la carte şi îşi folosesc inteligenţa, îi va prinde pe toţi asasinii români la care vor cădea cu fundul în … şi masonii SUA. Au nenorocit sute de mii de cetăţeni la mare şi la bazine cu virusurile criminale, acum stau pe spate şi râd cum se chinuie poporul şi decedează. Mai apar la televizor la posturile TV de casă şi ameninţă, că trebuie vaccinată toată prostime poporului obligatoriu. Au tupeu să elibereze o lege pentru a interzice celor nevaccinaţi să nu mai poată intra în anumite locaţii; deja au dispus mai multe ameninţări şi interziceri în OUG-uri!. Or să facă puşcărie toţi la greu, acum le-a luat banii masonilor minţile, se cred dumnezeii României, dar mai târziu vor murii prin puşcării. Acest arab mason Arafat, a avut tupeul să spună în direct pe posturile TV, că cei care critică vaccinurile şi nu sunt de acord cu vacinatul să le fie tăiate convorbirile la microfoane. Cât tupeu are acest malefic Arafat nu şi-a găsit unul să-l căţăpească!. Oricum ăsta şi ceilalţi vor murii prin puşcării ca nişte cârpe odioase. 

Ioana Mihăilă o asasină inconştientă.

Clona lui Adolf Hitler din Cotroceni şi-a tras 3 miliarde de euro numai anul acesta pentru toate asasinatele, ce să mai zicem acum un an. Cât tupeu au asasinii să ameninţe populaţia, că dacă nu se va vaccina să aibe şi ei un cipuleţ de monitorizare, li se va interzice să intre să-şi ia alimente şi îmbrăcăminte, s-au vor dispune prin OUG obligarea la vaccinat ca la animale. Cei vaccinaţi cu cip au voie să meargă oriunde şi cei nevaccinaţi fără cip nu pot merge nicăieri. Să intri în restaurante, cofetării etc nici atât, vezi doar pe cei cu cip în locaţii, cei fără cip nu au voie să intre că nu sunt monitorizaţi. Aşa au făcut asasinii discriminare între cetăţeni. Cităm din Constituţia României. Egalitatea în drepturi. Art. 16 alin (1). Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări. Alin (2). Nimeni nu este mai presus de lege. Doar ei sunt mai presus de lege crezându-se dumnezeii României. Ei comit asasinate în masă, comit abuzuri la greu, comit discriminări la greu etc, ei sunt mai presus de lege.

Klaus Werner Iohannis un asasin profesionist dar şi un psihopat netratat.

Nimeni nu i-a cercetat pe aceşti asasini care trebuie de îndată arestaţi!.Procurorii militari trebuie să lucreze doar cu marfa clientului, au OUG-uri destule cu încălcări ale Constituţiei României, cu încălcări ale Convenţiei pentru apărarea Drepturilor Omului etc. Art. 2 CEDO- Dreptul la viaţă. Dreptul la viaţă al oricărei persoane este protejat prin lege. Moartea nu poate fi cauzată cuiva în mod intenţionat. Ei o fac pentru bani!. Art. 3 CEDO-Interzicerea torturii. Nimeni nu poate fi supus torturii, nici pedepselor s-au tratamentelor inumane ori degradante. Toţi cei menţionaţi şi alţii o fac!. Aceşti asasini trebuie arestaţi cât mai repede pentru genocid şi crime împotriva umanităţii.Tentative au destule!.
Clona din Cotroceni şi celelalte clone de la Guvern, au fost puse pe funcţii mari pentru a le satisface plăcerile şi poftele masonilor SUA, cu asasinarea cu virusuri împotriva poporului. Sperăm ca procurorii militari să înceapă monitorizările, să facă copii din servere la înregistrările telefonice etc.

Viaţa românilor a fost distrusă de asasinul din cotroceni şi de complicii să-i.

Solicităm sesizarea din oficiu a procurorului şef serviciu DIICOT militar.

Articol de BG

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole