joi, iunie 30, 2022

Cele mai mare abuzuri din toate timpurile comise de: Raed Arafat, Florin Câţu, Klaus Werner Iohannis, Alexandru Rafila şi Nicolae Ionel Ciucă, şantajează poporul cu certificatul verde Covid-19; au interzis intrările în Mall etc pentru a se vaccina poporul şantajat, poporul nu a pus botul la cei mai mari abuzivi asasini funcţionari publici

Cel mai deştept popor din lume poporul român, nu a pus botul la vaccinurile asasine ale masonilor SUA, de abia acum se vede credinţa poporului, care nu s-a supus fiarelor SUA, fiarelor Românie etc; fiarele ameninţă şi şantajează poporul non-stop, or să facă puşcărie non-stop.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu cei mai mari abuzivi masoni români care şantajează poporul non-stop, au interzis intrarea cetăţenilor nevaccinaţi în Mall-uri etc, nu s-au gândit că vor face puşcărie pentru încălcarea Constituţiei României etc, nu s-au gândit că pot deceda jumătate din cetăţeni forţaţi să vaccineze, au pus cetăţenii să dea declaraţie pe proprie răspundere la vaccinare, decesele după vaccinare nu le publică.

Raed Arafat un arab mason stricat, asasin în funcţie.

Masonul asasin Raed Arafat, masonul Florin Câţu şi ceilalţi au dispus prin Hotârâre de Guvern, toate măsurile abuzive dar şi toate şantajele planificate de ei împotriva poporului român, care nu s-au vaccinat şi nu şi-au riscat viaţa cu vaccinurile criminale al masoneriei SUA. Aceşti nenorociţi, criminali, masoni, acţionează la comanda masonilor SUA, precum şi la comanda altor masoni din UE, care deţin cele mai mari funcţii la instituţiile importante. Cum au şantajat ceilalţi popoarele cu obligarea de a se vaccina aşa au primit şi ei ordin să şantajeze poporul român cu măsurile abuzive din Hotârârile de Guvern. Vede că poporul nu e prost e credincios şi nu se supune masonilor menţionaţi; rabdă poporul pe asasinul din Cotroceni etc, ca pe Nicolae Ceauşescu, până va pleca prostul din Cotroceni, ori arestat, ori asasinat de popor şi ceilalţi din Guvern vor avea aceiaşi soartă. Masonii crede că poporul român e ca supuşii fiarelor care s-au vaccinat şi au pus botul la şantajele masonilor menţionaţi. Toată Europa etc s-au supus fiarelor, s-au vaccinat prin şantaj şi ameninţări, acum nu se ştie când vor deceda.

Alexandru Rafila un profesor universitar doctor de rahat mason spurcat care vrea să dispună carantină pentru poporul român.

Acum se vede cine are credinţă în S.F. Dumnezeu şi cei care s-au predat la fiare. Sunt foarte periculoşi masonii fiarele mondiale, au reuşit să corupă toţi Miniştrii MAPN-urilor de pe glob, au dat pe linie militară virusuri la greu la popoare când au dorit ei, au şantajat popoarele să se vaccineze când au dorit ei, într-un cuvânt au făcut ce au vrut cu popoarele care le slujesc. Se vede poporul român credincios, o mică parte s-a vaccinat prin şantajele asasinilor. Ei au infectat cu virusurile marea şi bazinele în ţară toată vara şi acum şantaj şi ameninţări prin Hotărâri de Guvern la popor. Cei mai mari diversionişti şi asasini care au putut măcelării poporul în doi ani de zile cu 50.000 de cadavre. Nu ştim cum îi rabdă S.F. Dumnezeu?. Or venii pedepsele mai târziu peste ei, arestările trebuie să vină sigur.

Klaus Werner Iohannis un asasin mason în funcţie, care dispune asasinarea poporului la comanda masoneriei UE-SUA.

La procurorii militari le e frică de ei, le sunt organe de cercetare penală, întrucât toţi au grad militar inclusiv şeful CSAT Iohannis. Ce mai aşteaptă procurori să le omoare copiii şi familia, au omorât peste 50.000 de cetăţeni cu virusurile masonilor. Nu au fost în stare să-i prindă toată vara pe spionii militari la mare şi la bazine când au infectat apa cu virusurile criminale, au stat şi au mâncat şi au băut ca nişte nesimţiţi. S-ar putea să fie şi aceşti ordinari de procurori militari cu ei în remorcă, o să verificăm  noi tot pentru a face public implicarea jigodiilor la favorizări de infractori, la asasinate cu virusuri. Procurorii iau salariile degeaba nu mai punem şpăgile grele care le intră zilnic de la infractori. Procuratura militară a fost de rahat de la înfiinţare şi până în prezent, toţi procurori îi cunoaştem sunt foarte corupţi, favorizează toţi infractorii militari, le percep şpăgi mari şi mai mici depinde de infracţiunile comise. Masonii vor să pună pe asasinul Nicolae Ionel-Ciucă premier, va fi vai şi amar de poporul român dacă ăsta va ajunge premier. A venit răsplata din Cotroceni pentru Ciucă, i-a ascultat toate ordinele lui Iohannis pentru a asasina poporul cu virusurile criminale. Acum Ciucă vrea să fie şi premierul româniei, halal de capul lui. Directorul Iulian Ratea o să formuleze o plângere penală şi denunţuri, împotriva infractorului asasin Klaus Werner Iohannis, Raed Arafat, Ludovic Orban, Nelu Tătaru, Florin Câţu, Nicolae Ionel Ciucă, Marian Hăpău, Ioana Mihăilă, Alexandru Rafila etc; infracţiunile grave se văd public şi vor răspunde penal non-stop, pentru toate infracţiunile comise non-stop. Dejecţiile menţionate au un tupeu malefic de îţi vine să-i omori în birouri, poporul se hotărăşte greu pentru a le lua viaţa în birouri, pentru toate asasinatele comise împotriva copiilor lor, pentru toate asasinatele comise împotriva familiilor lor etc.

Florin Câţu un mason de tot rahatul, eliberează Hotărâri de Guvern la greu pentru şantajarea poporului român de a se vaccina cu virusurile criminale.

Cât cred aceşti asasini că mai rabdă poporul român, a venit timpul să-i căţăpească nu să mai stea cu ei la discuţii. Poporul român a ajuns cobaii lor, face experienţe non stop, dau virusuri des pentru a infecta populaţia şi de a deceda. Călăul din Cotroceni se plimbă şi se distrează cu nevastă-sa în alte state, îi merge foarte bine, dar mai rău e pentru el că a scăzut încrederea poporului în el la 12%, întro lună o să aibă încrederea poporului în el o %. Va fi tocmai bun se suspendat şi de arestat. Directorul Iulian Ratea o să solicite procurorilor militari să trimită la INML Bucureşti toate vaccinurile pe care le fac asasinii poporului, pentru a se constata că aceste vaccinuri au făcut cel mai mare rău poporului şi au decedat din cauza lor mii de cetăţeni români. Va mai solicita să stabilească laboratorul INML şi medicii legişti, dacă vor deceda mai mulţi cetăţeni în timp din cauza acestor vaccinuri criminale. Informaţiile noastre sunt sigure că aceste vaccinuri sunt criminale şi în timp distrug organele în oameni. Din acest motiv solicită să se stabilească dacă vaccinurile sunt criminale şi asasinează poporul în timp, că după vaccinare ne-am convins de mii de decese. Asasini au dat ordin ca fiecare cetăţean să dea declaraţie pe proprie răspundere la vaccinare, dacă se întâmplă ceva cu ei, ei nu răspund de decese.

Nicolae Ionel Ciucă un ministru al MAPN asasin, mason plătit cu bani grei pentru a asasina poporul cu virusurile criminale.

Ce măsuri de precauţie şi-au luat asasinii, dar de data asta nu vor mai scăpa. O să-i ia cu diaree după ce vor citi articolul, intră fraieri în stres şi încearcă să se potolească cu ameninţatul la vaccinare şi şantajele să te vaccinezi. Vor ridica şi restricţiile de frică, dar infectările pe care le-au programat la mare şi la bazine nu le mai pot opri. Din informaţii sigure a reieşit că stau relaxaţi şi sunt foarte bucuroşi în culise, nu mai au nevoie să dea virusurile de pe Hoteluri etc, întrucât au făcut toată treaba vara asta la mare şi la bazine. Se laudă că au cazuri destule şi vor mai fi că transmiterea e rapidă. Asta le-au cerut masonii asta au făcut şi asta va face mereu, dacă poporul nu-i căţăpeşte. S-a trezit poporul nu-l mai vrea pe asasinul din Cotroceni, o să meargă la puşcărie cu toţi cei menţionaţi. E un dosar greu care se va forma, dar nu e imposibil de a împiedica aceste scursuri ale societăţii să mai asasineze poporul cu virusurile masoneriei. Dacă tot poporul iese în stradă vor fugi ca Nicolae Ceauşescu cu elicopterul. De furia poporului nu va scăpa nici un politruc asasin!. Vai mama lor de comunişti fascişti, or să fie decapitaţi de popor. Ei nu cred ce le spunem noi dar toate s-au întâmplat exact cum am publicat.

Articol de BG

Nelu Tătaru un mason nenorocit care a executat toate ordinele masonilor.

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole