joi, iunie 30, 2022

Asasinii: preşedintele României Klaus Werner Iohannis, premierul României Forin Câţu, generalul Marian Hăpău şeful DGIA, au dat ordin spionilor DGIA să infecteze marea, cu virusuri criminale, pentru a infecta pe toţi care s-au dus la mare

Capcanele celor trei criminali menţionaţi în titlu, au fost puse de a lăsa proştii să meargă la mare, pentru ai infecta în apă cu virusurile criminale, cazuri la greu proştii cad în capcană mereu.

Dragii noştri cititori continuăm în acestă ediţie cu trei Asasinii Români: Klaus Werner Iohannis, Florin Câţu şi Marian Hăpău care au trimis spionii militari ai DGIA, pentru a infecta marea în anumite locaţii,
cetăţenii ne informaţi au pus botul şi au intrat în mare apa total infectată cu virusuri din laboratoarele altor asasini. La această oră mulţi sunt la ATI alţii au decedat şi mulţi sunt infectaţi.

Iohannis cel mai mare asasin român din toate timpurile.

klaus Werner Iohannis, Florin Câţu şi Marian Hăpău au hotărât să-i prindă  în capcană pe toţi cetăţenii care au mers la mare, punând spionii DGIA să dea virusuri în mare, chiar unde intrau cetăţenii în mare. Au ales locaţii pe sprânceană şi au dat virusurile cele mai periculoase, pentru a se infecta în masă mulţi cetăţeni care au venit la mare. Au ridicat restricţiile pentru a pleca oameni la mare, acolo i-a aşteptat spionii militari ai DGIA să intre în mare, infectări în masă la mare, acasă au infectat familia şi prieteni şi aşa s-au ocupat paturile la ATI. Dacă îi va întreba cineva pe cei infectaţi de la ATI dacă au fost la mare, ei vor spune că au fost la mare dar nu ştiu de unde s-au infectat.

Iohannis Câţu şi Hăpău au fost la înălţime cu capcanele la mare, fraierii au pus botul la ridicarea restricţiilor şi au plecat imediat la mare, capcanele erau deja puse de infractorii menţionaţi. Au luat apă la guriţă şi virusurile în guriţă, dar au mai luat apă şi pe năsuc virusul mai gras, după aceia au mers acasă şi au infectat familiile şi prietenii. Ce repede pune botu românii la asasini, au mare încredere în ei nu ştiu cât sunt de perverşi şi de criminali. Dacă publicam înainte aceste nenorociri nu ne credeau ziceau că noi minţim şi asasinii sunt cinstiţi; acum se văd toate cele relatate de noi. Dacă nici noi nu avem informaţii adevărate cine mai are. Dacă erau în fruntea SRI-ului directorul Maior şi generalul Coldea, nu se întâmplau toate aceste asasinări în masă, nu aveau curajul să folosească armele biologice împotriva poporului.

Marian Hăpău sclavul lui Iohannis s-a îmbogăţit din mita masonilor.

SRI şi DIICOT militar au competenţă să facă cercetări în aceste cazuri criminale, pe care le coordonează Klaus Werner Iohannis, Florin Câţu, generalul Marian Hăpău etc. Am mai sesizat Secţia Parchetelor Militare pentru a  se forma dosar penal împotriva acestor asasini, care asasinează poporul cu arme biologice, procurorii s-au pus să-i monitorizeze şi au cerut informaţii, la care asasinii menţionaţi s-au speriat şi au redus cazurile de infectări la o %. Asasinii au fost informaţi că procurorii militari nu îi mai monitorizează şi au hotârât în taină să pună capcane la mare. Aşa au şi făcut au trimis spionii DGIA şi au infectat marea cu virusurile criminale. Cetăţenii au intrat în mare şi s-au infectat cu virusurile criminale comandate de Klaus Werner Iohannis, Florin Câţu şi Marian Hăpău. Sunt plătiţi cu bani grei de către masonii americani pentru a împuţina populaţia României şi de a creea panică în popor. Aproape toţi preşedinţii de state de pe glob practică tehnicile asasinilor români, pentru a împuţina populaţia mondială, crezând că vor avea mai mult oxigen ei multimiliardarii SUA. Sclavii de preşedinţi de state au pus botul la masonii SUA cei mai mari oameni de afaceri, au primit bani grei pentru a folosi spionii NATO şi spionii DGIA din toate statele. Ei pregătesc valurile când li se scoală, dar să nu uite că noi le vom de cap în românia, se va sparge  buboiul cât de curând dacă DIICOT militar va face ce trebuie. Trebuie să pună la treabă ofiţerii SRI pentru ai monitoriza non-stop şi din urmă luate toate înregistrările telefonice din serverele Societăţilor unde sunt abonaţi. La DGIA trebuie toată aparatura electronică expertizată, întrucât au folosit-o
pentru monitorizare şi pentru a putea vorbi în secret pe linii secrete cu preşedintele Iohannis etc cei mai mari asasini.

Eduard Hellvig un politruc şi o cârpă a lui Iohannis.

Ei cred că dacă vor şterge înregistrările nu vor mai fi probe; experţii SRI vor constata tot şi le vor recupera toate convorbirile. Directorul SRI Eduard Hellvig execută ordinele lui Iohannis, e foarte greu să lucrezi cu acest politruc infractor. Acesta a obstrucţionat SRI-ul să nu mai culeagă informaţii de asasini precum preşedintele asasin Klaus Werner Iohannis. Toţi comandanţii de unitâţi din ţară precum şi din direcţia generală nu sunt lăsaţi de acest infractor să culeagă informaţii şi nici să sesizeze Parchetele competente pentru a se forma dosare penale la greu. El are ordin de la Iohannis ca ofiţerii SRI să nu mai culeagă informaţii despre asasini etc, să nu mai monitorizeze asasini etc, întrucât e frică că îl va descoperi şi pe el cu toate infracţiunile criminale. Aşa s-a văitat şi de generalul Coldea că dacă va râmâne Coldea în SRI el va fi arestat. Mai bine la forţat să treacă în rezervă pentru a putea comite asasinări în masă. Face ce vrea cu Hellvig e ca o cârpă de şters pe jos. A scăpat de generalul Coldea dar să nu uite că sunt alţii mai grei decât Coldea, nu va avea libertate acest asasin, dacă PSD etc îl va suspenda şi îl va trimite acasă pentru a fi arestat.

Florin Câţu şi el un mare asasin.

Are imunitate şi se opresc procurorii din monitorizări, ghinion mare pentru poporul român, mai are câţiva ani de suferit crime în familii din cauza acestui asasin. Ăsta în câţiva ani de mandat vrea să asasineze un milion de români. Psihopatul are mare tupeu, el nu realizează că e monitorizat non-stop şi au rămas înregistrările vocale etc peste tot în sistemul electronic. Chiar dacă nu se mai stochează convorbirile telefonice, procurorii pot solicita altor instituţii s-au la Societăţi unde sunt abonaţi, înregistrările telefonice s-au se mai pot lua din serverele instituţiilor, precum şi din softurile telefoanelor. Se pot recupera şi înregistrări video din urmă cu 5 ani. Experţii au programe speciale şi pot recupera multe probe pentru asasini.


Solicităm sesizarea din oficiu a procurorului şef serviciu DIICOT militar.

Articol de NF

Generalul Coldea cel mai mare patriot şi cel mai bun ofiţer SRI din toate timpurile.

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole