joi, iunie 30, 2022

Primarul Oraşului Costeşti Baicea Ion şi preşedintele CJ Argeş Constantin Nicolescu, au furat bugetul local al Primăriei an de an, zeci de milioane de euro, dar au mai furat şi bugetul local dat de toate Guvernele an de an timp de douăzeci de ani sute de milioane de euro

Primarul Baicea Ion şi preşedintele Consiliului Judeţean Argeş Constantin Nicolescu, au furat an de an bugetul local zeci de milioane de euro, buget format din banii cetăţenilor şi din banii Societăţilor Comerciale etc; au investit o mare parte în imobiliare şi în societăţile neamurilor şi prietenilor zeci de milioane de euro.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu doi infractori nesimţiţi care au furat an de an bugetul local al Primăriei Costeşti, zeci de milioane de euro, banii furaţi au fost băgaţi la spălat în imobiliare şi societăţi comerciale, pentru a nu se prinde organele de cercetare penală şi de a apărea foarte cinstiţi.

Constantin Nicolescu un puşcăriaş notoriu dar şi un mare infractor care a spălat şi spală miliarde de euro.

Primarul Baicea Ion de la Primăria Costeşti Judeţul Argeş şi Constantin Nicolescu fost preşedinte al CJ Argeş, au hotărât să fure bugetul local al Primăriei Costeşti an de an zeci de milioane de euro, pentru a investi în imobiliare şi Societăţi Comerciale, pentru a spăla banii furaţi şi de a deveni credibili în faţa organelor de cercetare penală, că ei ar fi avut averi mari până a fi Baicea Primar şi Constantin Nicolescu preşedinte de Consiliu Judeţean. Aceşti doi infractori erau modeşti pe timpul comuniştilor, au făcut averi mari de când Baicea a ajuns primar şi Nicolescu preşedinte de Consiliu Judeţean. Ne sună cetăţenii din Oraşul Costeşti că nu au asfaltat drumurile s-au că nu le-a făcut proiect pentru canalizare. Noi le-am spus că bugetul local este furat an de an de primarul Baicea Ion şi de fostul preşedinte al CJ Argeş Constantin Nicolescu. Toate lucrările efectuate pe raza Oraşului Costeşti, au fost făcute cu bani de la UE şi cu bani de la Ministerul Dezvoltării, nici atât cu bani din bugetul local. Sunt scanaţi bine de noi nu ne pot minţi escrocii!. DIICOT va stabili cu exactitate toate cele relatate de noi. Au firmele lor la furat bugetul local, contabilii sunt la înălţime fac plăţi la manopere fictive, primarul Baicea semnează ca un dement tot ce e fals, contracte, devize etc, modernizare Oraş zero, bugetul local furat an de an.

Primarul Baicea un infractor care spală sute de milioane de euro banii Primăriei Costeşti.

Numai Constantin Nicolescu îi dădea lui Baicea câte 5 milioane de euro an de an buget local dat de Guverne, se mai strângea şi se strânge de la cetăţeni şi firme în jur de 30 de milioane de euro an de an. Cam 30 de milioane de euro pe an au fost furate şi sunt furate, dar şi investite în terenuri, case, apartamente etc. Într-un cuvânt investesc banii furaţi în imobiliare etc, pentru a spune că ei au avut bani să cumpere de sute de milioane de euro imobiliare etc. Să nu vă gândiţi că aceste imobiliare sunt pe numele lor, din contră ei le trec pe numele celor din familie, neam, prieteni credincioşi lor. Procurorii trebuie să le verifice toate conturile familiilor, neamurilor şi ale prietenilor lor şi de ai întreba de unde au ei banii şi cum au făcut ei atâtea sume mari de bani. Trebuie luaţi la întrebări şi verificaţi cum au ajuns ei cu aceste sume mari de bani, trebuie trimişi la testarea cu aparatul poligraf şi stabilit că ei au banii la rulaj s-au la investit în imobiliare etc ai infractorilor Baicea şi Nicolescu. Procurorii trebuie să le pună mii de întrebări la cei care sunt încărcaţi cu imobiliarele lui Baicea şi Nicolescu, pentru a le demonstra adevărul, că tot ce deţin atât ca persoane fizice şi la societăţi sunt banii infractorilor Baicea şi Nicolescu. Îi folosesc aceşti doi infractori pe proşţi, până vor pleca complici cu ei la puşcărie ani grei. Bagă proştii înaintare şi ei stau relaxaţi în faţa organelor de cercetare penală şi declară că ei n-au nimic pe numele lor. Asta e o tehnică a infractorilor să folosească proştii din neam şi prietenii la complicitate de a le spăla banii furaţi în imobiliare etc. Procurorii trebuie să fie mai deştepţi decât aceşti infractori, nu trebuie să-i creadă şi să le verifice tot ceea ce am relatat. Dacă nici aceştia nu au infracţiuni de criminalitate economică care mai au!. O să le solicităm procurorilor să dispună mai multe expertize IT pentru ai dovedi pe aceşti infractori odioşi.

Primăria Costeşti furată an de an de primarul Baicea şi Nicolescu.

Dacă ar lăsa SRI-ul să lucreze cu DIICOT s-ar face dosare milioane pe an,s-ar recupera prejudicii de sute de miliarde de euro numai de la primarii din Argeş şi de la toţi preşedinţii de CJ în decurs a 25 de ani. Cum să se ocupe Câţu de OUG şi Iohannis, dacă ei au furat şi fură mai mult ca ăştia lunar. Parlamentarii jumătate atârnă la bugetul statului cu primarii şi preşedinţii de CJ din toate Judeţele. În loc să le ia Guvernele banii care se strâng din impozite taxe etc la primarii şi să le dea ei pentru salarii etc, le-au lăsat toţi bani pe mână la infractorii primari, pentru ai fura an de an. 
Totul e organizat de politruci, care preia puterea se pune pe furat bugetul de stat. De ce credeţi că se bat ei să ajungă la putere, pentru a fura bugetul de stat totul e organizat. O ard cu tupeu nenorociţi aşa încă din anul 1990 şi până în prezent, vor să fure veşnic aceşti asasini economici. Trebuie să-i dovedim pe toţi în toată ţara, e greu dar nu e imposibil. Au pus talpa la SRI să nu mai lucreze la dosare penale, cum se poate descurca numai DIICOT în aceste cazuri de furturi spălări de bani etc. Câtă nesimţire din partea CCR şi a Guvernului Cioloş, care au dat OUG în mod abuziv pentru a nu mai lăsa SRI-ul să lucreze la dosare penale pentru criminalitate economică etc. Acum e concurs la furat bugetul de stat, e greu ca DIICOT să facă faţă la atâţia infractori. Asta au şi vrut politrucii să fure cu pălăria sus că SRI-ul a fost smuls de la monitorizări etc. Dacă au fost în stare să înlăture SRI-ul de la dosare penale, pentru a putea fura politrucii cu pălăria sus, ce pretenţii să mai avem la hoţii de joasă speţă. Aceştia sunt aleşii neamului românesc, să ne mândrim cu ei şi peste hotare, în ţară sunt aclamaţi mai tot timpul de proştii poporului. Ăsta e poporul român 80%, fără minte şmecherie prostie şi domnie la greu.

Articol de LP

Nicolescu şi-a desfăşurat activitatea infracţională la CJ Argeş şi la ANP.

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole