miercuri, aprilie 24, 2024

Asasinul colonel Marius Urban, şeful SIPI Argeş, foloseşte vrăjitori şi magicieni împotriva jurnaliştilor etc, asasinează pe cine vrea cu aceşti infractori de vrăjitori, îmbolnăveşte oameni de boli cardiace, le umflă testiculele şi penisurile şi nu-i lasă să doarmă zeci de zile nici cu pastile, chinuri cu diavolii nu le mai punem

Asasinul Marius Urban şeful SIPI Argeş, foloseşte magicieni şi vrăjitori împotriva jurnaliştilor şi a tuturor care îi face dosare penale pentru diferite infracţiuni grave, îmbolnăveşte victimele cu vrăjitorii, nelăsându-i să doarmă zeci de zile, până le cedează inima, după aceia li se umflă testiculele şi penisurile, precum şi picioarele, foloseşte tot felul de obiecte şi lumânări, precum şi diavoli pentru a putea ataca victimele şi a le asasina. Scapi foarte greu de aceşti asasini, chiar dacă te rogi şi chiar dacă mergi la Biserici.
Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu cel mai mare asasin colonel şeful SIPI Argeş, care asasinează victime cu magicieni şi vrăjitori, nu mai punem chinurile diavoleşti pe care le primesc din partea acestor asasini. Mulţi nu ştiu ce li se întâmplă şi de unde le vine nenorocirile de se îmbolnăvesc la comanda acestor malefici asasini. Trebuie arestaţi şi bătuţi groaznic în arest aceşti asasini. Au dosar la Parchetul Militar Bucureşti, la care procurorii militari stau şi nu-i monitorizează pe aceşti asasini. O să sesizăm DIICOT militar pentru ai monitoriza şi de a le verifica toate traseele etc.
Colonelul Marius Urban şeful SIPi Argeş cel mai mare asasin din toate timpurile.
Şeful SIPI Argeş Marius Urban, cheamă vrăjitori şi magicieni din diferite zone ale ţării, precum şi din străinătate, pentru ai pune să ne facă magie, cu diavoli puternici, care nu te lasă să dormi nici o secundă zeci de zile, până îţi îmbolnăveşte inima, de ţi se umflă picioarele, testiculele, penisul etc. Criminalul Marius Urban ţine vrăjitorii în cadrul instituţiei şi le închiriază locaţii pentru a-şi putea desfăşura activitatea, de ai asasina pe cei care îl publică s-au îi deranjează primari, colaboratori, s-au manageri colaboratori şi sponsori de-ai lui. Stă criminalul cu ei zi şi noapte pentru a fi sigur că lucrează magicienii lui victimele, pe care vrea să le asasineze cu magie neagră. A chemat cei mai tari magicieni pentru a ne distruge atât pe noi precum şi pe alţi care l-au deranjat s-au care i-a deranjat sponsorii care îi dau bani lună de lună pentru protecţie la infracţiuni. Asasinul stă cu cei de la serviciul tehnic şi monitorizează total victimele, pentru a auzii cu sunt chinuite de vrăjitorii şi magicieni. Programează aparatura să audă tot prin microfoanele telefoanelor etc. Acest criminal trebuie arestat odată cu vrăjitorii care îi onorează comenzile şi îi omoară victimele s-au îi îmbolnăveşte victimele. La magia neagră nu are efect nici tămâia şi prea puţin rugăciunile. Chiar dacă le dai acatiste la biserici pe nume, prenume, scapi foarte greu de ei. Până nu te văd ei la Spital la urgenţă în camerele de supraveghere nu te lasă liniştit. Sunt foarte periculoşi aceşti criminali care au asasinat cu vrăjitorii mii de victime care iau deranjat. S.F. Dumnezeu îi lasă să-şi facă poftele cu victimele, dacă au păcate victimele; pe unii nu-i lasă să-i omoare care au credinţă tare!. Sunt foarte periculoşi pentru poporul român aceşti asasini. Generalul Coldea a fost lucrat cu magie neagră de către doi şi un sfert, dar şi de diferiţi politruci care au plătit magicieni să-l chinuie. Într-un timp nu mai putea nici să vorbească, îţi atacă coardele vocale, creierii, organele şi te îmbolnăvesc om sănătos. Poporul nu ştie ce fac nenorociţii în unităţile militare, dar sunt asasinaţi pe străzi, acasă, etc. Provoacă preinfarcturi s-au infarcturi, precum şi comoţii cerebrale la cei care îi deranjează.
Directorul general Tiberiu Silviu Dumitrache şeful Direcţiei Generale de Protecţie Internă MAI îi place ce fac asasini subordonaţi.
Nu mai punem că dacă te internezi în Spital, vin şi aranjează cu asistentele medicale pentru a-ţi pune în perfuzii tot felul de nenorociri, pentru a deceda. Mor pe capete cetăţenii la Spital şi nu ştie nimeni ce se întâmplă de au decedat. Ne-au sunat mulţi cetăţeni că le-au asasinat soţiile, copii, etc. Dacă nu pot să-l asasineze pe cel care îi deranjează, trec la asasinat pe cei din familie. Asta fac şi spionii militari ai MAPN, ăştia lucrează cu arme psihotronice şi programe de la NATO. Când am fost la o Unitate Militară şi am discutat cu comandantul, infracţiuni ce le comit spionii militari, s-au pus pe noi cu armele psihotronice care localizează victimele la sute de chilometri şi ne-au atacat energetic. Au făcut foto după filmări cu noi şi după aceia ne-au introdus în programe şi au început să ne atace energetic. Îţi provoacă fibrilaţii la muşchiul de la inimă, tensiune, te descarcă energetic de îţi vine rău pe stradă şi alte nenorociri. MATO le-a dat aceste arme pentru război şi ei le folosesc împotriva poporului român. E greu să-i prinzi în flagrant când atacă asasinii victimele, trebuie monitorizaţi non stop, dar o să atace şi procurorii militari nenorociţii. Până ajung la ei procurorii militari ăştia îi asasinează. Nu ştiu procurorii militari ce arme au asasinii, dar e foarte greu să-i dovedească pe asasini cu armele psihotronice. Folosesc drone tot timpul împotriva noastră şi a poporului, pentru a monitoriza pe unde se deplasează toţi tot timpul şi de a stoca ei tot pentru a avea o evidenţă cu toţi pe unde se deplasează şi cu cine se întâlnesc. Nu mai punem că înregistrează toate convorbirile telefonice, pentru a le stoca şi de a avea ei toate discuţiile la telefoane cu toţi cu care vorbim. Numai interceptează, întrucât se simte când interceptează şi aud persoanele, mai bine înregistrează că nu se mai simte nimic.
Emblema infractorilor DGPI.
Aşa culeg ei informaţii doi şi un sfert şi după aceia se laudă că ştie tot ce face poporul. Nu mai punem că dau informaţii furate la procurori, miliţeni, judecători, politruci etc, instigă pe toţi şi prind o ură pe tine de numai scapi de ei. Aceşti îmbârligători spioni ai MAI, trebuie desfiinţaţi urgent, deoarece nu trebuie să existe acest serviciu mizerabil care este înfiinţat din comunism. Sună pe toţi miliţenii dacă li se pregătesc flagranturi de mită etc, îi protejează la infracţiuni şi le percep şpăgi mari escrocii. Ei cu asta se ocupă zilnic; favorizează toţi miliţenii şi politrucii care le sunt sponsori lunar. Intervin pentru ei la diferiţi procurori corupţi, că majoritatea sunt corupţi; îi compătimesc pe infractori şi le dau şpagă la procurori pentru a nu mai strânge probe pentru a putea clasa cauzele penale. Procurorii militari sunt şi ei corupţi la rândul lor, nu-i cercetează, nu-i monitorizează şi nu-i arestează. Totul este o caracatiţă mizerabilă de infractori asasini, care trebuie să decedeze.
IPJ Argeş ţine aceşti infractori SIPI în sediul lor.
Asasini umblă şi prin casele cetăţenilor când pleacă de acasă, umblă prin documente, fură documente şi tot ce le trebuie lor pentru a lăsa victimele amărâte. Mai fură ce e de valoare din casele cetăţenilor, închid uşile şi deschid uşile ca şi infractorii de rând. Au tot felul de dispozitive de a descuia uşile etc. Parlamentul şi Guvernul României trebuie să ia măsuri împotriva acestor infractori, pentru ai desfiinţa odată pentru totdeauna, întrucât DGPI şi SIPI, se ocupă numai cu infracţiuni zilnic de pe timpul comuniştilor. Terorizează poporul şi îl asasinează cu magicieni şi vrăjitori, precum şi cu arme psihotronice, este un serviciu plini cu asasini, care trebuie desfiinţat şi arestat. Directorul general Tiberiu Silviu Dumitrache le ţine în coardă la aceşti asasini, îi convine şi lui ce fac aceşti asasini; primeşte şpăgi de la şefii SIPI des pentru ai ţine în funcţii şi de a-şi face de cap la uniţăţile militare din ţară, precum în Argeş etc.
Solicităm ca instituţiile statului să ia măsurile legale ce se impun.
Articol de Jk

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole