miercuri, aprilie 24, 2024

Odiosul guvern: premierul Românie Marcel Ciolacu, ministrul finanţelor Marcel Ioan Boloş, ministrul justiţiei Alina Gorghiu, ministrul economiei antreprenoriatului şi turismului Ştefan Radu Oprea, n-au scrupule, văd în faţa ochilor numai impozite mărite la greu, greve le greu ca niciodată, rezolvări la moş aşteaptă

Odioşii guvernanţi: Marcel Ciolacu, Marcel Ioan Boloş, Alina Gorghiu şi Ştefan Radu Oprea, abuzivi şi incompetenţi, fără scrupule, ignoră pe toţi care fac grevă, îşi bat joc de ei, au mărit impozitele odioşi la greu, pentru a bloca toate Societăţile Comerciale, îşi fac afacerile lor cu bugetul statului, prin preşedinţii de Consilii Judeţene etc.
Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu cei mai mari odioşi guvernanţi din toate timpurile, toţi cei menţionaţi în titlu, îşi bat joc de tot poporul român, ignoră pe tot poporul român, nu le rezolvă nimic din problemele lor, vor să asasineze poporul prin mărirea preţurilor la alimente, au pus impozite le greu la alimente şi Societăţi, într-un cuvânt sunt împotriva poporului.
Premierul României Ciolacu s-a îmbogăţit din împărţirea bugetului la preşedinţii de Consilii Judeţene, îşi bate joc de tot poporul român.
Membri guvernului României: premierul Marcel Ciolacu, ministrul finanţelor Marcel Ioan Boloş, ministrul justiţiei Alina Ghorghiu şi ministrul economiei antreprenoriatului şi turismului Ştefan Radu Oprea, au nenorocit poporul român ca şi comuniştii până în anul 1989. Marcel Ciolacu şi Marcel Ioan Boloş două dejecţii, care nu respectă poporul român la solicitările pe care le cer. Se fac greve zilnic şi nu le rezolvă nimic din tot ceea ce cer. Stau bieţii oameni în stradă prin frig ploaie etc, ei stau la căldură în birouri şi râd ca nişte comunişti odioşi. Pensiile sunt plătite din banii împrumutaţi, bugetarii primesc salarii din impozitele firmelor şi ale angajaţilor. Nu sunt bani la bugetul statului întrucât Marcel Ciolacu şi alţii, împart bugetele la început de an, la preşedinţii de Consilii Judeţene, la care percep şpăgi mari pentru a le da bugete mari care nu au nevoie de ele. Preşedinţii de Consilii Judeţene cheamă managerii de casă şi fac contracte cu manopere foarte mari pentru a putea justifica şpaga politrucilor. Nu i-a verificat nimeni pe aceşti odioşi care fură sistematic bugetul statului an de an. Marcel Ciolacu şi alţi care au împărţit bugetele an de an, au agonisit din mită sute de milioane de euro cât au fost premieri şi miniştri.
Ministrul Marcel Ioan Boloş s-a îmbogăţit ca şi Ciolacu.
Cum să nu ignore secretarele şi grefierele din justiţie şi pe alţii care fac grevă, pentru mărirea salariilor, dacă lor le merg afacerile infracţionale la greu. Cum să dea ăştia lege pentru furtul banului public s-au pentru furtul patrimoniului naţional, dacă ei sunt primii care le fură. Trebuie date legi retroactiv cu pedepse foste mari până la detenţiunea pe viaţă şi fără prescripţia răspunderii penale, pentru ai putea cerceta şi pe cei care au furat din anul 1990-2024. Nu mai aşa se poate recupera patrimoniul statului furat şi bugetul statului furat an de an. Asta însemnând mii de miliarde de euro furate, din anul 1990-2024. Dacă poporul votează tot aceiaşi infractori la fiecare alegeri, cum să dăm înainte cu legile şi cu stopatul furatului. Poporul e de vină votează tot infractorii care au furat patrimoniul statului şi care au furat şi fură bugetul satului.
Ministrul justiţiei Alina Gorghiu i-a şpagă la greu pentru a ţine legea SRI şi de nu a o pune în dezbatere.
Aceşti infractori odioşi prezentaţi, au pus impozite la greu angajaţilor şi Societăţilor Comerciale, pentru a putea plăti măcar bugetarii. Toţi membri guvernelor s-au îmbogăţit şi au plecat cu sute de milioane de euro acasă, la care s-au apucat de afaceri cu banii din şpagă. I-a cercetat cineva?. SRI-ul este obstrucţionat să dea informaţii şi să sesizeze Parchetele pentru infracţiunile care se petrec zilnic. Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu este plătită să ţină legea în sertar ce reprezintă competenţa SRI-ului. Fostul ministru al justiţiei Cătălin Predoiu a făcut eforturi mari pentru a debloca obstrucţionarea SRI la dosare penale, dar actualul ministru al justiţiei Alina Gorghiu, e plătită de infractori să ţină legea în sertar, pentru a ţine SRI obstrucţionat. În ce stat
în lume serviciile secrete sunt obstrucţionate să dea informaţii şi să facă monitorizări în dosare penale, pentru interes naţional. Numai în România se poate aşa ceva, întrucât infractorii din guverne tot timpul obstrucţionează SRI. Au frică de SRI întrucât le pun pe bot tot ceea ce au făcut şi ştiu că vor răspunde penal penalii. Când vom avea în România politici adevăraţi care ţin cu poporul şi cu serviciile secrete, pentru a se recupera tot ceea ce s-a furat.
Ministrul economiei Ştefan Radu Oprea umileşte protestatarii nerezolvându
le nicio problemă.
Dacă poporul va vota cu mintea şi nu cu spălatul creierilor la RTV, Antena 3 etc, atunci poate avea politici adevăraţi, pentru a da legi adevărate ca şi în alte state. Infractorii politruci trăiesc cu gândul că poporul trebuie să voteze obligatoriu pe cineva, pentru a le da puterea, pentru a se răzbuna ca Iohannis pe ei după preluarea funcţiilor. Asasinul Iohannis cu alţi asasini a omorât cca 60.000 de victime introducând virusurile în România. Acum îi dă şi funcţie cu imunitate pentru a nu răspunde penal asasinul. Oricum a recunoscut la alţii că a fost plătit cu sute de milioane de euro să dea voie să asasineze poporul cu virusurile masoneriei. Ştie ca va răspunde penal asasinul după expirarea mandatului, aşa că şi-a căutat funcţie cu imunitate, pentru a-şi mai lungi libertatea. Ministrul economiei Ştefan Radu Oprea, ignoră pe toţi care fac greve şi merg la el la negocieri. Nenorocitul a pus încă 10% TVA la alimente, ne era destul preţurile mari, dar şi manageri de la magazine au pus şi ei cca 30% motivând că ăsta e TVA-ul de 10% pus de guvern. A ajuns o eugenie 1 leu de la 0.60 ron. Dulciurile s-au scumpit în magazine cu cca 40% din cauza lui Ciolacu şi Oprea. În România e ca la bălăceanca, pune guvernul 10% şi manageri pun încă 30% TVA. Tot să cumperi dulciuri!.
Ciolacule plecaţi cu toţii acasă, vaţi îmbogăţit cu sute de milioane de euro, ce vă mai trebuie să chinuiţi poporul!.
Articol de GH 

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole