miercuri, aprilie 24, 2024

Cătălin Predoiu, Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu şi Klaus Werner Iohannis, vor să desfiinţeze articolul de lege 297 CP, ce reprezintă abuzul în serviciu, dar încalcă Convenţia pentru apărarea Drepturilor Omului art. 17 CEDO, care interzice abuzul de drept

Ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu, Premierul Nicolae Ciucă, Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu şi Preşedintele României Klaus Werner Iohannis, comit cel mai mare abuz mondial, prin desfiinţarea art. 297 CP, ce reprezintă abuzul în serviciu, nu ţin cont de art. 17 CEDO ce interzice abuzul de drept, dacă vor desfiinţa art. 297 CP vor face puşcărie la greu.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu infractori deosebiţi de periculoşi toţi cei prezentaţi în titlu, au un tupeu de masoni ordinari la care se va lăsa cu multă detenţie dacă vor desfiinţa art. 297 CP.

Ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu cel mai mare infractor

Ministrul Justiíei Cătălin Predoiu, Premierul României Nicolae Ciucă, Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu şi Preşedintele României Klaus Werner Iohannis, au hotărât în ascuns să desfiinţeze art. 297 CP, abuzul în serviciu. Au fost sunaţi de procurorii, judecători etc pentru a lua această măsură abuzivă de a desfiinţa art. 297 CP. Ei lucrează la comanda magistraţilor infractori care i-au scăpat de răspunderea penală non stop. Judecătorii şi procurorii sunt cercetaţi la greu la sesizările poporului, pentru abuzuri grave, represiune nedreaptă, măsluire de probe, încălcarea Convenţiei pentru apărarea Drepturilor Omului etc. Salvatorii au sărit în ajutorul lor să desfiinţeze abuzul în serviciu art. 297 CP. Analfabeţii juridic, agramaţii juridic, preia comenzile de la infractorii justiţiei pentru ai ţine în libertate, într-un cuvânt sunt şantajaţi să le onoreze orice comandă abuzivă. Au primit informaţii de la serviciul doi şi un sfert, că este dezastru la Parchetele de pe lângă Curţile de Apel din ţară, care cercetează pe toţi magistraţii de la Parchete de pe lângă Tribunale, Parchetele de pe lângă Judecătorii, precum şi judecători de la judecătorii şi de la Tribunale. Sunt sute de mii de dosare pe rolul Parchetelor de pe lângă Curţile de Apel din ţară, împotriva procurorilor şi judecătorilor, pentru abuz în serviciu etc. Le e frică că vor fi arestaţi: zeci, sute, mii de magistraţi şi va rămâne Ministerul Justiţiei fără infractori în robe. Se face Predoiu de tot rahatul în faţa Comisiei Europene, dacă procurorii îi va aresta pe infractorii magistraţi. Predoiu cel mai mare infractor, a furat cu preşedinţii de Curţii de Apel mai tot bugetul Ministerului Justiţiei.

Premierul Ciucă Nicolae sclavul lui Predoiu tot un infractor

Ăsta e învăţat să fure cum a furat şi banii Poştei Române etc. El a fost pus ministrul Justiţiei să fure bugetul Ministerului Justiţiei, ca şi Elena Udrea la Ministerul Dezvoltări. La scăpat Kovesi de răspunderea penală, el trebuia să fie condamnat la ani grei de puşcărie escrocul mizerabil. Mizerabilul a avut tupeul să desfiinţeze SIIJ, nu ne-am mai implicat să sesizăm procurorul general al României pentru abuz în serviciu, nerespectarea unei Decizii CCR etc. Dacă va desfiinţa abuzul în serviciu al funcţionarului public din magistratura română, vom sesiza procurorul general pentru ai cerceta pentru toate încălcările legii, precum şi pentru încălcarea Convenţiei pentru apărarea Drepturilor Omului. Pe tot globul pământesc este în codul penal abuzul în serviciu, precum şi în toate Convenţiile Internaţionale este interzis abuzul în serviciu, numai aceşti masoni optează în românia pentru desfiinţarea abuzului în serviciu. Cei mai mari infractori de pe planetă PNL-PSD. Aştia nu se gândesc că vor pierde puterea toţi şi PSD şi PNL, vor fi procurori generali puşi de partidul care va deţine puterea în Stat, cum vor mai scăpa de puşcărie nenorociţii?. Poporul ştie să voteze doar PSD-PNL, din anul 1990, le-a spălat creierul masonii!. Îşi face treaba cu proştii poporului, îi credem pe cei din familiile lor, prietenii lor să-i voteze, dar restul poporului unde le e mintea!. Dacă era preşedinte un ofiţer SRI s-au un ofiţer SIE, funcţiona justiţia normal, avea poporul noroc de a li se face dreptate în justiţie, de cercetări corecte, fără furturi la Patrimoniul Statului, fără furturi la bugetul Statului etc.

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu se lasă convins de Predoiu, tot un infractor

Poporul a ales un criminal Ion Iliescu care le-a omorât copii, fraţii, soţiile, etc. Au mai ales un profesor, un marinar şi un mason profesor, toţi infractori, hoţi, criminali, trădători etc. Suntem curioşi cu cine va vota poporul în continuare, dacă le va spăla creierul în continuare cele două partide PSD-PNL, vor avea procente mari ca şi până acum. Dacă nu le va spăla creierii va revenii cu picioarele pe pământ poporul, dacă îi va dezaxa psihic, pentru ai putea manipula uşor, vor avea procente mari, ei nu simt întrucât nu au credinţă!. Se duc să voteze inconştienţi, la un timp le pare rău ce au votat şi îşi dă seama că au greşit. Art. 297 CP, abuzul în serviciu le stă în gât, întrucât ei comit abuzuri zilnic, eliberând legi abuzive zilnic. Nimeni nu i-a nici o măsură contra lor, îi lasă să facă tot ce vor s-au nu se pricep să stabilească încălcările legii zilnic. Ăştia nu au nici o legătură cu legiferarea, sunt paraleli întrucât nu au studii în drept. Predoiu este un escroc care ştie că încalcă legile tot timpul, le încalcă cu tupeu ca şi cu desfiinţarea SIIJ, unde aveau decizie CCR pentru înfiinţarea SIIJ. Nu poţi să invoci un motiv că SIIJ era ineficient, puteau să angajeze procurorii, pentru a putea funcţiona normal, mai bine au încălcat Decizia CCR şi au desfiinţat SIIJ. Art. 17 CEDO. Interzicerea abuzului de drept.

Klaus Werner Iohannis şeful infractorilor mai are puţin şi va pleca la ANP cu Ion Iliescu

Nici o dispoziţie din prezenta convenţie nu poate fi interpretată ca implicând, pentru un Stat, un grup, s-au un individ, un drept oarecare de a desfăşura o activitate s-au de a îndeplini un act ce urmăreşte distrugerea drepturilor sau a libertăţilor recunoscute de prezenta convenţie s-au de a aduce limitări mai ample acestor drepturi şi libertăţi decât acelea prevăzute de prezenta convenţie. Aceşti nenorociţi politruci vor să desfiinţeze abuzul în serviciu peste noapte, nu ţine cont de art. 17 CEDO, calcă în picioare convenţia ca şi decizia CCR cu desfiinţarea SIIJ. Ăştia trebuie bătuţi groaznic de popor pentru a intra în legalitate s-au de ai înlătura de la Instituţiile Statului. Şarlatanii prezentaţi nu au scrupule, rezolvă problemele infractorilor magistraţi cercetaţi pentru ai scăpa de răspunderea penală penalii. Ruşine să vă fie nenorociţilor!

Articol de VB

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole