miercuri, aprilie 24, 2024

Vicepreşedintele Curţii de Apel Piteşti Marius Gabriel Săndulescu şi judecător Elena Popescu, i-a aplicat primarului Zamfir Costel prescripţia specială în mod abuziv, condamnare 9 ani în mod abuziv, prim procurorul Laurenţiu Palaghiea nu i-a probele presei române de bază, trimite lucrările în arhivă, motivând că nu sunt probe, demenţă totală

Vicepreşedintele Curţii de Apel Piteşti Marius Gabriel Săndulescu şi judecătorul Elena Popescu invocă prescripţia specială în mod abuziv, motivând că a fost pandemia şi că sar fi întrerupt cercetarea judecătorească, totul o demenţă; primarul Zamfir Costel a fost condamnat la 9 ani cu executare în mod abuziv. Prim procurorul Laurenţiu Palaghiea nu vrea să audă de probele presei române, trimite lucrările în arhivă în mod abuziv favorizând toţi infractorii periculoşi, paranoic de trimis la Spitalul de psihiatrie Vedea Argeş.

Gabriel Marius Săndulescu un infractor notoriu

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu trei magistraţi demenţi care trebuie trimişi la Spitalul de psihiatrie Vedea Argeş, ăştia nu ştiu pe ce lume trăiesc, trăiesc în lumea lor paranoică, nu mai realizează ce fac în timpul serviciului, nu ştiu că prescripţia specială se invocă dacă intervine un act de întrerupere a cercetărilor s-au un act de încetare a cercetării judecătoreşti, ei invocă pandemia care n-are legătură cu cauza, totul o demenţă. Prim procurorul Palaghiea nu recunoşte probele presei române, un paranoic care trăieşte în lumea lui paranoică.

Laurenţiu Palaghiea un dement în funcţia de prim procuror

 Fostul primarul al Comunei Bradu Judeţul Argeş, a fost trimis în judecată de DNA Piteşti pentru infracţiunea de: abuz în serviciu în formă calificată, în dosarul penal nr. 6052/109/2020, al Curţii de Apel Piteşti. Acest dosar  a fost format la solicitarea noastră, persoana care a venit la noi tot un infractor a obţinut titlul de proprietate fals, la care a fost cercetată şi scăpată de răspunderea penală de infractorul procuror DNA. Primarul Zamfir Costel se făcea vinovat de mai multe infracţiuni cu comisia locală de fond funciar, pentru întocmirea unor procese verbale false etc, dar şi cei care aveau şi au titlurile de proprietate false etc, se fac vinovaţi de instigare la abuz în serviciu în formă calificată, deoarece nu au avut terenuri la Metro Piteşti. Pe infractorii proprietari falşi DNA nu i-a trimis în judecată, i-a lăsat să se îmbogăţească ilegal să primească milioane de euro ilegal, întrucât n-au avut terenuri la Metro Piteşti niciodată. Băgăm în puşcărie primarii dar pe infractorii împroprietăriţi de primari ilegal le dăm bani cu sacii ilegal. Ăsta este DNA Piteşti!. Primarul Costel Zamfir a fost condamnat la 9 ani închisoare, infracţiunile au fost comise în anul 2007, la care a intervenit prescripţia răspunderii penale. Completul de judecată format din: Marius Gabriel Săndulescu, Elena Popescu şi procuror Cătălin George Bărbuceanu au hotărât în mod abuziv să îi invoce prescripţia specială primarului Zamfir Costel, motivând că a fost pandemia şi nu s-a putut judeca cauza rapid şi din acest motiv invocă prescripţia specială, care majorează termenul de prescripţie cu încă jumătate. Aşa au înţeles ei articolele din Codul Penal. Art. 124. Prescripţia specială. Prescripţia înlătură răspunderea penală oricâte întreruperi ar interveni, dacă termenul de prescripţie prevăzut în art. 122 est depăşit cu încă jumătate. La primarul Zamfir Costel nu a intervenit nici un act de a se întrerupe prescripţia răspunderii penale, totul a decurs normal, doar că judecătorii şi procurorul menţionaţi, au invocat pandemia care nu are legătură cu cauza penală.

Parchetul Tribunalului Argeş un dezastru

Băi nenorociţilor de judecători infractori, din pandemie aţi făcut act de întrerupere a prescripţiei şi aţi invocat prescripţia specială pentru a face primarul Zamfir 9 ani de puşcărie în mod abuziv. N-au scrupule aceşti infractori magistraţi psihopaţi, ăsta este doar un exemplu, au încălcări dintr-astea mii. Ăştia comit infracţiuni de abuz în serviciu, represiune nedreaptă şi încalcă art. 6 CEDO non stop. Trebuie arestaţi şi trimişi la un Spital de psihiatrie, altfel este grav cu psihopaţii în Curtea de Apel Piteşti. Vor deceda victimele în puşcărie din cauza acestor asasini. Prim procurorul Palaghiea de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, un paranoic care bagă în arhivă plângeri penale ale victimelor, care au apelat la presă să se efectueze anchete jurnalistice, unde s-au făcut probe adevărate pentru un probatoriu complet. Ăsta nu suportă presa română, nu suportă probele adevărate ale presei române care le face împotriva infractorilor, nu suportă recunoaşterile de infracţiuni la presă ale infractorilor etc. Într-un cuvânt e dement trăieşte în lumea lui a demenţilor, trebuie arestat de îndată!. Chiar dacă nu suporţi presa română trebuie să acceptaţi probele băi nenorociţilor, insuportabililor, inculţilor juridic, analfabeţilor juridic, asasinilor. Fosila de Palaghiea mai deţine şi funcţia de prim procuror al Parchetului Tribunalului Argeş, unde trăim în lumea demenţilor!

Curtea de Apel Piteşti un dezastru

Nu ne putem închipui cum a fost propus pentru funcţia de prim procuror un paranoic, care bagă toate lucrările cu probe în arhivă şi se pronunţă prin comunicări că nu sunt probe pentru înregistrarea unui dosar penal. Ăsta nu ştie ce înseamnă probe într-o latură penală, dăi o plângere fără probe să vezi arestări în masă. Ce caută asasinul ăsta prim procuror la Parchetul Tribunalului Argeş, sunt procurori tineri care pot deţine funcţia lui. Toată activitatea acestui paranoic este un dezastru, a făcut victime şi decese la greu. Trebuie înlăturat din magistratură şi arestat mizeria paranoică.

Solicităm sesizarea din oficiu a procurorului general şi a CSM.

Articol de GB

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole