duminică, februarie 25, 2024

Primarul Piteştiului Cristian Gentea, viceprimarul Piteştiului Gelu Tofan şi viceprimarul Piteştiului Mihai Ion Mihăilescu, au dispus în mod abuziv şi fără hotărâre a Consiliului Local înfiinţarea unor culoare pentru piste de biciclete, banii UE furaţi de escrocii enumeraţi, pietonii şi locatarii blocaţi, bicicliştii favorizaţi, pentru banii furaţi

Primarul Piteştiului Cristian Gentea şi viceprimarii: Gelu Tofan şi Mihai Ion Mihăilescu, au dispus fără hătărâre a Consiliului Local piste de biciclete în tot Piteştiul, blocând propietarii să intre în curţi cu autoturismele, dar şi pietoni să mai circule pe trotuare, pistele de biciclete se fac pe carosabil nu pe trotuare pentru a bloca proprietari şi pietoni, au comis un abuz şi vor răspunde penal, nu mai punem banii furaţi ai UE pentru investiţie.

Primarul Piteştiului Cristian Gentea un infractor desăvârşit

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu trei infractori: primar Cristian Gentea şi doi viceprimari, Gelu Tofan şi Mihai Ion Mihăilescu care de la ei putere au înfiinţat piste de biciclete în tot Piteştiul. Au ignorat Consiliul Local al Primăriei Piteşti pentru a le elibera o hotărâre în acest sens, de a se dispune pistele de biciclete în tot Piteştiul. Ei sunt cei mai tari, dar legea spune că tot ce vrei să faci în Oraş trebuie o hotărâre a Consiliului Local, aceşti infractori nu au hotărârea Consiliului Local pentru înfiinţarea pistelor de biciclete.

Viceprimarul Gelu Tofan un infractor notoriu

Primarul Cristian Gentea a hotărât cu viceprimarii Gelu Tofan şi Mihai Ioan Mihăilescu să facă piste de biciclete în tot Piteştiul, nu s-au gândit că le trebuie Hotărârea Consiliului Local pentru a putea înfiinţa pistele de biciclete în tot Oraşul, ei s-au gândit să fure cât pot banii daţi de UE. Dacă solicitau o hotărâre a Consiliului Local al Primăriei Piteşti, poate nu le aprobau consilierii, aşa că au făcut-o fără hotărâre pentru a putea fura banii UE. Au trasat nişte dungi albe şi gata sa efectuat lucrarea, banii UE furaţi!. Am luat legătura cu sute de locatari care stau la case în Piteşti şi ne-au declarat că: aceşti nenorociţi de primar şi viceprimari, le-au blocat accesul de intrare cu autoturismele în curţi. Au trasat pe trotuar dungi albe la care se poate întâmpla accidente, întrucât proprietarul se deplasează de pe carosabil spre curte unde locuieşte şi biciclişti pot intra în autoturisme s-au chiar autoturismul poate lovi biciclistul. Poliţia Rutieră i-a obligat prin aviz să recomande lăţimea culoarului pentru pietoni de cel puţin 1,5 m, ei au lăsat culoar pentru pietoni de 0,50 cm. Legislaţia Rutieră nu permite piste de biciclete pe trotuar, se pot face piste de biciclete pe alte spaţii care nu au treabă cu trotuarul care este numai al pietonilor şi nici pe carosabil care este al autovehiculelor etc. Derbedeii de primari au făcut-o de la ei putere peste legislaţia Codului Rutier şi fără hotărârea Consiliului Local. Vor răspunde penal cu certitudine!. Din cauza acestor nenorociţi de primari se pot întâmpla accidente rutiere non-stop, pot murii biciclişti!. În staţiile de autobuz sunt  trasate dungi albe, la care pietonul stă în staţie şi biciclistul îl poate lovi întrucât merge pe culoarul trasat. Sunt cetăţeni în vârstă care nici nu ştiu că dungile albe sunt pentru biciclişti, îi pot omorî cu bicicletele în staţiile de autobuz s-au pe trotuare.

Viceprimarul Mihai Ion Mihăilescu un prost pune botu la Gentea şi Tofan

Aceşti nenorociţi de primari au luat spaţiul pietonilor de a circula şi au trasat dungi albe pentru biciclişti pentru a crea o nenorocire de a produce accidente pe trotuare. Unde s-a mai pomenit să faci piste de biciclete în faţa curţilor care locuiesc la case, dar şi în staţiile de autobuz unde stau pietonii să aştepte autobuzele. Totul este o demenţă din partea acestor impostori pe care i-au votat piteştenii. Pe ei i-au interesat banii UE să-i fure nu accidentele care vor venii în număr mare s-au chiar decese. Procurorii de la DNA şi de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti trebuie să se sesizeze din oficiu, pentru a se forma dosar penal şi de ai trage la răspunderea penală pe cei trei infractori, dar şi pe managerul Societăţii care a efectuat lucrările de a trasa dungile albe groase.

Primăria Piteşti făcută de râs de primar şi viceprimari. Primăria este instituţia a statului nu a lor

Managerul de casă al acestor trei infractori, a împărţit banii UE cu ei. Le-au luat banii minţile nu au mai ţinut cont de accidente pe trotuare între pietoni şi biciclişti, dar şi accidente între biciclişti şi autoturismele proprietarilor care locuiesc la case. Mai aveau să facă piste de biciclete pe scările de la blocuri pentru a împiedica proprietari să urce pe scări. Mizeriile trebuie cercetate şi condamnate pentru luare de mită, abuz în serviciu etc.

Ruşine să le fie la aceşti şarlatani mai sunt şi primari!

Articol de GH

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole