joi, iunie 30, 2022

Cei mai mari corupţi procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş şi de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, Marius Ştefan, Cătălin Arsene, Florian Alexandru Vişan, Nanu Vladimir, prim procuror Nicolae Argeşanu şi procuror Simona Florescu

Corupţii procuraturilor: prim procuror Marius Ştefan, procuror Cătălin Arsene, Florian Alexandru Vişan, Nanu Vladimir, prim procuror Argeşanu Nicolae şi procuror Simona Florescu, au favorizat zeci de mii de infractori cu dare de mână timp de 21 de ani, pentru fapte penale grave, au agonisit averi de zeci de milioane de euro, stau relaxaţi şi necercetaţi.
Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu cei mari corupţi procurori, dar şi cei mai mari favorizatori de infractori timp de 21 de ani, averi de zeci de milioane de euro, investiţi în imobiliare pe numele celor din familie şi neam şi pe la prieteni cu Societăţi Comerciale, rulaje de bani la greu, trafic de imobiliare mereu. 

Prim procurorul Argeşanu Nicolae ciubucar înrăit.

Aceşti procuratori timp de 21 de ani, iau şpăgi de mii, zeci de mii, sute de mii de euro la câte un dosar penal, cu infractori cu dare de mână, părţile vătămate s-au distrus din cauza acestor nenorociţi, care nu au vrut să-i cerceteze pe toţi infractorii periculoşi s-au nu au solicitat probe din anumite servere s-au de la Societăţile de telefonie mobilă etc. Victimele s-au părţile vătămate duceau şi duc probe audio-video, ei cu ofiţerii criminalişti le măsluiau şi le măsluiesc şi după aceia duceau şi duc în eroare judecătorii de la instanţele de judecată, convingându-.i că nu reies fapte penale din înregistrările audio-video. Nu mai punem că au format dosare la comandă mii cu înregistrări audio prelucrate, la care întocmeau un proces verbal fals chipurile că s-au sesizat din oficiu, după aceia mergeau fără mandat de la judecător să le elibereze mandat de monitorizare. După aceia chemau sclavii din presa Argeşană, pentru a publica că ei s-au sesizat din oficiu şi că au arestat câte 200- 300 de infractori într-un dosar penal. Toţi pe care îi declarau ei infractori, erau victime colaterale. Lucrau cu băieţii deştepţi de la SIPI Argeş, întrucât ăia monitorizau şi monitorizează tot poporul la calculatoare, la convorbirile telefonice etc. Se ajunsese să vorbească vecinii miliţenilor de la SIPI şi pe la Biserici, dacă vor vecinii să-i aresteze pe duşmanii lor.

Prim procurorul Marius Ştefan corupt total dar şi un mare curvar.

Vecinii le spuneau că nu au nevoie de aceste avantaje, dar dacă aude pe cineva îi va trimite la ei. Ori le veneau clienţi direct la procurori, ori le veneau clienţi la miliţenii SIPI pentru dosare la comandă, negociau cu ei pentru bani şi după aceia le aresta duşmani care le făceau rău. Arestau şi câte 300 de victime întro zi, vă cam închipuiţi ce şpăgi mari de sute de mii de euro primiau pentru un dosar la comandă. După aceia spuneau că nu au interceptat ei abuziv şi nu au folosit la dosare înregistrări fără mandat de la judecători, s-au că le-ar fi măsluit. Dădeau vina pe comandantul SRI Argeş şi pe locţiitor, că ei le-ar fi făcut şi că ei le-au dat la procurori pentru a le folosi la dosare penale. Noi ştiam că sunt efectuate de ei dar i-am lăsat să spună ce vrea şi am publicat ce spuneau ei, după aceia am publicat adevărul că ei le făceau cu procurorii menţionaţi pentru bani grei. În faţa directorului Iulian Ratea procurorul Cătălin Arsene de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, a sunat pe directorul Rotaru Emanuel şeful Publitrans 2000 S.A. Piteşti spunându-i!. Sunt Cătălin îmi trimiţi şi mie înregistrările video cu Ratea!. Procurorul Cătălin Arsene era prieten cu directorul Rotaru şeful Publitans 2000 S.A., cazul viza un şofer de autobuz care a vrut să-l omoare pe directorul Ratea. Totul a fost organizat atunci de ofiţerii SIPI şi de directorul Rotaru, care şi-a luat 6 ani de puşcărie de la articolele noastre şi de la un denunţător susţinut de noi. 

Acest infractor de procuror Arsene, împreună cu criminaliştii miliţiei Piteşti, au măsluit înregistrările video date de puşcăriaşul director Rotaru, la care l-au pus pe directorul Ratea în înregistrările măsluite în staţia de autobuz şi scoţâdu-l vinovat că a stat în staţia de autobuz blocând intrarea autobuzului în staţie. Ce au muncit ei să măsluiască înregistrarea video, dar ce-o să muncească procurori de la SIIJ pentru ei să le facă dosare cu probe beton. Asta nu e nimic din ceea ce fac aceşti nenorociţi de procurori, să vedeţi cum arestează victimele pentru crime fără probe, după aceea le duc la arestul din IPJ Argeş şi le i-a amprente pentru a le planta la locul crimelor comise de alţi criminali. Au avut performanţă şi la condamnări pe viaţă cu asemenea fapte penale grave, aceşti nenorociţi de procurori diabolici. S-au îmbogăţit din asemenea infracţiuni criminale, zilnic se distrează cu victimele, se laudă la ziariştii de casă că ei sunt cei mai profesionişti procurori din Argeş. Ei suferă de boli psihice sunt posedaţi de diavoli şi tot timpul fac rău victimelor care le programează pentru arestări. Ei fac Yoga nu sunt cu S.F. Dumnezeu!. Au intrat diavolul în ei fac numai nenorociri, nu mai realizează ce fac, fac cel mai mare rău victimelor, victimele unele au decedat în ANP altele vor deceda din cauza supărărilor şi din cauza presiuniilor etc.

Procurorul Cătălin Arsene cel mai mare corupt dar şi cel mai mare măsluitor de probe.

Directorul Iulian Ratea a formulat mai multe plângeri penale la acest Parchet, unde este parte în dosare, nu mai pot scăpa nearestaţi, întrucât are destule exemple de infracţiuni grave, la care se va ajunge şi la celelalte infracţiuni grave pe care le-au comis împotriva victimelor mii. Proştii pământului ne-au luat doar ca jurnalişti mai mult nu ştiu!. Preşedintele PNL Argeş etc sunt cercetaţi de la articolele noastre trimise la DNA Piteşti, aceştia au furat tot bugetul dat de Guverne la alegeri, candidaţi nu au avut parte de publicitate, dar în schimb şi-au făcut Hoteluri folosind familia, neamul, prietenii etc să nu apară ceva documente pe numele lor. Solicităm public ca procurorii DNA Piteşti să le verifice toate documentele din contabilitate, pentru a se stabili cu exactitate cum au fost sustraşi banii daţi de Guverne şi toţi banii daţi de Societăţile Comerciale, pentru alegerile locale, alegerile parlamentare etc. Noi am sesizat unele fapte penale ei au căzut pe interceptări cu alte fapte penale, dar vor răspunde penal pentru toate faptele penale grave. Sunt bogaţi escrocii de PNL-işti, au agonisit din şpăgi şi din bugetul dat de Guverne milioane de euro, şi-au  făcut hoteluri etc, stau relaxaţi şi aşteaptă şpăgi şi bugetul Guvernelor.

Procurorul Alexandru Florian Vişan fiu de ceferist un mare ciubucar dar şi un mare abuziv.

DNA Piteşti a început să funcţioneze sperăm s-o ţină tot aşa!. E mare păcat ca o instituţie atât de valoroasă să doarmă ca pe timpul procurorului şef Lupu Daniela. Se vede că procurorul şef serviciu DNA ia pus la punct pe procurorii corupţi şi pe comisarii corupţi. Mai arătăm faptul că prim procurorii Marius Ştefan şi Argeşanu Nicolae resping plângerile împotriva ordonanţelor de clasare a cauzelor, ca nu cumva să deranjeze pe procurorii corupţi care favorizează infractorii. La Parchetul Tribunalului Argeş ştim doar un procuror mai serios şi fără infracţiuni, e adevărat că e fată tânără şi nu a gustat din regimul comunist ca aceştia. La Parchetul Judecătoriei Piteşti sunt procurori tineri, fete venite de câţiva ani de zile, care le e frică să se lase corupte. Trebuie să apară procurori tineri necorupţi pentru a funcţiona Parchetele normal. Cu aceşti nenorociţi în funcţii te aştepţi la orice!. Procurorul Florescu Simona nu îşi plăteşte din banii Procuraturii nici chiria lunar, ne-a contactat şi împuternicitul de la bloc pentru al ajuta să recupereze banii de la escroacă. Asta este din Judeţul Dâmboviţa şi primeşte bani de chirie de la Parchetul Judecătoriei Piteşti, ea înşală şi Parchetul şi pe împuternicit neplătind chiria lunar. Asociaţia de la bloc a dat-o în judecată pe escroaca de procuror corupt, nu mai ştim ce au făcut, dar are de plată şi la Parchet banii Procuraturii şi la Asociaţie banii pentru întreţinere etc. Cu aceşti procurori se ne lăudăm?. Vai mamele lor cei aşteaptă!.

Articol de C.V.

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole