miercuri, aprilie 24, 2024

Infractorul notar Constantinescu Elena Daniela, infractorii Haralambie Marian-Mădălin şi Haralambie Ionela-Irina, au escrocat pe victima Bădiţă Elisabeta, luându-i casa şi terenul în mod abuziv

Infractorul notar Constantinescu Elena Daniela şi înfractorii Haralambie Marian-Mădălin şi Haralambie Ionela Irina, au escrocat o victimă care suferă de o boală psihică, iau luat casa şi terenul întocmind un Contract de Vânzare Cumpărare fals, fără a o trimite la IML Piteşti, pentru a i se face o expertiză psihiatrică, de a se stabili dacă are discernământ pentru a semna actul notarial.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu 3 escroci; Consantinescu şi soţii Haralambie, 

 care au lăsat pe victima  Bădiţă Elisabeta, fără casă şi teren în valoare de 400.000 lei, escrocii au îmbolnăvit-o şi mai rău, ia tratament zilnic din cauza escrocilor, escrocii nu recunosc că au înşelat-o, dar toate probele îi incriminează de fapte penale de: Fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată, abuz în serviciu, uz de fals, înşelăciune, constituirea unui grup infracţional organizat etc.

Constantinescu Elena Daniela cel mai mare escroc notar.

 

În anul 2016 soţii Haralambie au contactat-o pe victima Bădiţă Elisabeta la domiciliul acesteia din Comuna Bascov Judeţul Argeş, pentru ai propune să le facă un Contract de Vânzare Cumpărare cu clauză de întreţinere. Victima Bădiţă Elisabeta era grav bolnavă, întrucât îi decedase soţul şi suferea de un atac de panică sever şi de alte boli. Soţii Haralambie au dus-o la cel mai mare escroc notar, Constantinescu Elena Daniela din Comuna Bascov Judeţul Argeş. Constantinescu a pus-o pe victima Bădiţă să-i aducă de la medicul de familie o adeverinţă care să ateste bolile de care suferă. Ia adus adeverinţa de la medicul de familie şi scria mai multe diagnosticuri de boli psihice, de care suferea aceasta. Notarul Constantinescu avea obligaţia legală conform codului civil, să o trimită pe victima Bădiţă să-şi facă o expertiză psihiatrică la Serviciul Medico Legal Piteşti, pentru a i se stabili dacă are discernământ să semneze Contractul de Vânzare Cumpărare. Notarul escroc Constantinescu i-a spus victimei Bădiţă, că nu se mai poate face Contracte de Vânzare Cumpărare cu clauză de întreţinere, se poate face Contract de Vânzare Cumpărare direct între părţi şi se pune o sumă fictivă de 33.000 lei. Victima Bădiţă fiind inconştientă şi grav bolnavă nu a realizat ce spune notara Constantinescu. Notara escroacă a pus-o să dea o declaraţie, că i s-a dat 33.000 lei în notariat. Ea nu a putut scrie declaraţia, întrucât tremura şi nu era conştientă şi nu putea scrie, declaraţia a scris escrocul de Haralambie Marian-Mădălin. A pus-o să semneze şi Contractul de Vânzare Cumpărare, ea a crezut că este Contract de Vânzare Cumpărare cu clauză de întreţinere, la care după un timp după ce şi-a mai revenit, a citit documentul fals întocmit de notarul Constantinescu, s-a dus la ea şi i-a spus să-i anuleze documentul întrucât ea suferă de boli psihice şi nu ştie ce a semnat în notariat. Notara i-a spus că ea a vrut să se întocmească Contractul de Vânzare Cumpărare cu soţii Haralambie, nu poate să-l mai anuleze, dar a recunoscut că i-a pus suma de 33.000 lei fictiv în Contract, întrucât nu putea întocmi documentul. I-a mai spus că asta este o practică a notarilor să pună sume fictive pentru a se întocmi Contractul de Vânzare Cumpărare între părţi. Şi la această oră victima Bădiţă Elisabeta este deposedată cu documente false de casă şi teren.

Haralambie Marian Mădălin un escroc desăvârşit.

Nu ai voie să întocmeşti un Contract de Vânzare Cumpărare la o persoană care suferă de o boală psihică, fără a o trimite la Serviciul de Medicină Legală, pentru a i se face o expertiză psihiatrică, pentru a se stabili dacă persoana are discernământ să semneze documentul. Numai notarul Constantinescu Elena Daniela a făcuto cu bună ştiinţă, pentru a o lăsa pe victima bolnavă Bădiţă fără casă şi teren. Victima Bădiţă Elisabeta a solicitat la Publicaţia Ediţie Specială Press să se efectueze o Anchetă Jurnalistică, pentru a se stabilii toate încălcările infractorilor Haralambie şi a notarului Constantinescu. Ancheta a efectuat-o directorul general Iulian Ratea şi s-a constatat următoarele: Haralambie Marian-Mădălin a declarat că el şi soţia i-a dat victimei Bădiţă suma de 33.000 lei în maşină la poarta victimei. După aceia au dus-o la notar pentru a se întocmi Contractul de Vânzare Cumpărare şi de a da declaraţie că a primit banii în notariat. Soţii Haralambie nu i-a dat nici un ban victimei, asta a confirmat şi notarul victimei, că suma de 33.000 lei a fost pusă fictiv, pentru a se întocmi documentul. Nu mai punem că casa şi terenul valorează cca 400.000 lei, nu putea victima să vândă escrocilor Haralambie cu suma de 33.000 lei casa şi terenul. Când la întrebat directorul Ratea pă Haralambie Mădălin, dacă face Contract de Vânzare Cumpărare înapoi Victimei ce pretenţie mai are. El a răspuns; dacă îi dă suma de 33.000 lei îi trece casa şi terenul înapoi. Directorul Ratea i-a spus că notarul a recunoscut că suma de 33.000 lei s-a trecut fictiv în Contractul de Vânzare Cumpărare, de ce vrea bani pe care nu i-a dat victimei Bădiţă. El tot susţinea că i-a dat suma de 33.000 lei victimei Bădiţă la poarta acesteia în maşină.

Haralambie Ionela Irina o escroacă desăvârşită.

Directorul Ratea i-a mai spus că declaraţiile lui şi ale notarului sunt contrare şi asta duce la o testare cu aparatul poligraf pentru a se stabili cine minte. El a spus că merge şi la testarea cu aparatul poligraf. Noi îi spunem ca va fi prins cu minciuna!. Notarul Constantinescu a scris în Contractul de Vânzare Cumpărare fals, că Bădiţă a primit suma numerar 33.000 lei în notariat, dar când a trimis-o directorul Ratea pe Bădiţă la notar, aceasta a recunoscut că suma a pus-o fictiv pentru a se putea întocmi documentul. Toţi sunt nişte mincinoşi au escrocat pe victima Bădiţă Elisabeta de casă şi teren, vor răspunde penal toţi, s-a întocmit dosar penal pentru toţi trei. S–a deplasat directorul Iulian Ratea la notarul Constantinescu, pentru ai lua o declaraţie cu toate cele întâmplate; aceasta spunea, că ea nu vrea să discute despre infracţiunile comise, întrucât ea a vorbit cu avocatul ei să nu declare nimic la presă. Directorul Ratea i-a pus mai multe întrebări, ea ca o infractoare notorie nu spunea nimic. Dacă eşti nevinovat răspunzi la toate întrebările presei, dacă te şti vinovat întrebi avocatul dacă este bine să dai declaraţii la presă. Asta a fost învăţată de avocata ei infractor să nu dea nici un răspuns la mai multe întrebări puse de directorul Ratea. Directorul Ratea i-a prezentat mai multe documente medicale notarului infractor, unde i-a citit că Bădiţă Elisabeta victima, era sub tratament medical şi testată periodic de medici psihiatri, din anul 2013. Contractul de Vânzare Cumpărare la întocmit infractorul notar în anul 2016. I-a mai prezentat din dosarul cu documente medicale, internări la greu după înşelăciunea comisă de toţi cei trei infractori.

Ea se uita ca o dementă şi spunea că nu răspunde la nici o întrebare, mai motiva că are sora bolnavă etc. I-a comunicat directorul Ratea că se va forma dosar penal şi va răspunde penal toţi cei trei infractori. Ea a început să spună că o ameninţă!. Acest notar este dezaxat psihic, practică magia neagră cu diferite rome din comuna Bascov, are în biroul ei numai icoane ca toţi vrăjitori, pentru ai da putere când face magie şi la vrăjitoria pe care o practică. Dezaxata psihic Constantinescu, a întocmit zeci de mii de Contracte de Vânzare Cumpărare dintr-astea, a nenorocit toată Comuna Bascov de la înfiinţarea notariatului, la care va răspunde penal la sesizare directorului Iulian Ratea.

Procurorii de la Parchetul Curţii de Apel Piteşti trebuie să se sesizeze şi din oficiu pentru toate infracţiunile comise de această infractoare notar.

I-a şpăgi grele de la infractorii care se duc la ea pentru a nenoroci victimele, cu fel şi fel de Contracte de Vânzare Cumpărare false. La noi a venit doar o victimă, asta are zeci de mii de victime. Are o avere de zeci de milioane de euro, nu este trecută pe numele ei, foloseşte alte persoane din neam pentru a nu fi cercetată şi întrebată de unde a strâns nenorocita zeci de milioane de euro. Asta trebuie monitorizată mai mult timp şi verificat tot neamul ei pentru a fi prinsă cu o avere de zeci de milioane de euro nejustificate.

Solicităm să se sesizeze DNA Piteşti.

Articol de FG

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole