miercuri, aprilie 24, 2024

S.F. Dumnezeu le-a luminat minţile la politici: Klaus Werner Iohannis, Cătălin Predoiu, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, Alina Gorghiu şi preşedintele CCR Marian Enache, au hotărât să introducă SRI la dosarele penale, totul legal, eficient pentru descurajarea infractorilor de a mai lua mită, de a fura banul public, de a spăla banii, de a fura patrimoniul statului etc.

S.F. Dumnezeu le-a luminat minţile la politicii care au realizat că trebuie introdus SRI la dosarele penale, pentru a împiedica traficul de mită, furtul patrimoniului naţional, spălarea banilor, furtul banului public etc. SRI a fost blocat ani de zile de colaboratorii doi şi un sfert, printr-o decizie abuzivă a CCR şi o Ordonanţă abuzivă a fostului Guvern, care a dus la distrugerea a 45.000 de dosare penale, cu un prejudiciu de miliarde de euro care trebuiau recuperate.

Klaus Werner Iohannis a luat măsurile legale pentru a da competenţă SRI

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu politici care le-a luminat S.F. Dumnezeu minţile, pentru a introduce SRI la dosarele penale, pentru a împiedica luarea de mită, spălarea banilor, furtul patrimoniului naţional, furtul banului public etc.

Ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu, preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu, premierul României Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului Alina Gorghiu, preşedintele Curţii Constituţionale Române Marian Enache şi preşedintele României Klaus Werner Iohannis etc, au hotărât să ofere competenţă la SRI, în legătură cu infracţiunile de: luare de mită, spălarea banilor, delapidare, furtul patrimoniului naţional, evaziune fiscală etc. S.F. Dumnezeu le-a luminat minţile pentru a debloca SRI, de abuzurile comise de fostul Guvern şi fostul preşedinte al CCR. SRI a fost blocat an de zile din cauza unor infractori din fostul Guvern, dar şi din cauza fostului preşedinte CCR.

Cătălin Predoiu a luat măsurile legale de a da competenţă SR

Au fost închise 45.000 de dosare penale cu probe grele efectuate de SRI, la care au scăpat sute de mii de infractori fără a răspunde penal şi fără a se recupera prejudiciul de miliarde de euro furate. Această instituţie avea şi are competenţă pentru a menţine bunăstarea economică a ţării şi nu a slăbi bunăstarea economică a ţării cum au hătărât fostul Guvern şi fostul preşedinte al CCR. Nu le mai dăm numele că ne e silă de ei!. În toate Convenţiile se arată că nu trebuie slăbită bunăstarea economică a ţării, întrucât se alege prafu şi pulberea de popor. Singura instituţie a ţării este SRI pentru a menţine bunăstarea economică a ţării, prin împiedicarea infractorilor de a fura banul public, patrimoniul naţional etc. Dacă această instituţie nu este lăsată să funcţioneze toţi infractorii care au bugetele pe mână le fură şi după aceia apelează la diferiţi ofiţeri judiciari şi procurori precum şi la diferiţi judecători să-i scape de răspunderea penală. Le convine să împartă cu ei tot ce fură!. La această oră se fură la greu, infractorii nu sunt deranjaţi de nimeni, serviciul doi şi un sfert le oferă protecţie la infractorii care fură, împart banii cu ei şi aşa  le merge ciordeala zi de zi.

Marcel Ciolacu a fost de acord cu măsurile legale de a da competenţă SRI

Curtea Constituţională Română a lăsat să hotărască Parlamentul României, pentru a da competenţă la SRI să lucreze la dosarele penale împreună cu procurorii. Totul este legal, constituţional, democratic, pentru a lăsa să lucreze SRI la dosarele penale, pentru a împiedica infractorii să mai fure bugetul statului, patrimoniul statului etc. Serviciul doi şi un sfert s-a îmbogăţit împreună cu infractorii de la Cosiliile Judeţene, s-au mai îmbogăţit de la primari etc. Nu au sesizat DNA pentru infracţiuni de corupţie, nu au sesizat DNA pentru furtul banului public şa.md. DNA nu poate culege informaţii şi nici forma dosare penale fără sesizări, aşa că SRI poate culege informaţii şi poate sesiza DNA pentru toate infracţiunile de corupţie etc. Se poate repune dosarele penale pe rol care au fost formate la sesizările SRI, cele 45.000 de dosare, pentru a răspunde toţi infractorii care au săvârşit fapte penale grave şi se poate recupera prejudicii de miliarde de euro. Statul este furat zi de zi de preşedinţii de Consilii Judeţene şi primari, trebuie monitorizaţi şi verificaţi atât ei cât şi firmele cu care au furat ani de zile. SRI a fost blocat să nu mai sesize fapte penale şi să monitorizeze infractorii. Banii UE sunt furaţi de către primari cu managerii de casă de ani de zile. Se fură ca pe timpul comuniştilor, toţi furau, erau săraci doar cei puturoşi care nu munceau şi nu furau. Acum care au funcţii şi bani în conturile instituţiilor, fură la greu cu managerii de casă, nimeni nu-i monitorizează şi nici nu-i arestează.

Nicolae Ciucă a fost de acord cu măsurile legale de a da competenţă SRI

Serviciul doi şi un sfert al MAI le oferă protecţie la toţi infractorii primari, preşedinţi de Consilii Judeţene, care fură bani grei cu manageri de casă, împart banii prieteneşte şi se îmbogăţesc pe zi ce trece. Acest serviciu doi şi un sfert trebuie desfiinţat, este suprapus cu SRI de pe timpul comuniştilor; miliţenii nu au nevoie de spioni MAI să-i şantajeze, dar nici poporul nu are nevoie de spioni MAI să-i monitorizeze ilegal non stop, punând camere de supraveghere la colaboratorii lor în curţii etc. Acest serviciu infect pentru popor trebuia desfiinţat încă de pe timpul lui Nicolae Ceauşescu. Ei tot timpul informează ilegal procurorii, procurorii sunt şantajaţi de aceste dejecţii doi şi un sfert, se implică în orice afaceri ilegale pentru a devenii şi ei milionari în euro. La acestă oră îi ţine o OUG abuzivă le permite să lucreze pentru infracţiuni contra securităţii naţionale. Numai SRI poate să efectueze lucrări pentru infracţiuni contra securităţii naţionale, nu aceste scursuri ale societăţii. Convenţia pentru apărarea Drepturilor Omului şi a Libertăţilor fundamentale art. 8 alin 2. Nu este admis amestecul unei autorităţi publice în exercitarea acestui drept decât în măsura în care acest amestec este prevăzut de lege şi dacă constituie o măsură care, într-o societate democratică, este necesară pentru securitatea naţională, siguranţa publică, bunăstarea economică a ţării, apărarea ordinii şi prevenirea faptelor penale, protejarea sănătăţii s-au a moralei, ori protejarea drepturilor şi libertăţilor altora.

Alina Gorghiu a fost de acord cu măsurile legale de a da competenţă SRI

Această competenţă trebuia s-o aibe SRI, nu să elibereze o decizie CCR abuzivă şi o Ordonanţă de Urgenţă abuzivă, pentru a bloca această instituţie ani de zile. Au încălcat Convenţia şi trebuie traşi la răspunderea penală precum şi la răspunderea civilă. Le-a luminat S.F. Dumnezeu minţile deputaţilor şi senatorilor PSD-PNL, de au hotărât să desfiinţeze abuzul foştilor guvernanţi. Dar şi judecătorii CCR au gândit mai bine şi au eliberat o decizie conform art. 8 alin 2 CEDO. Parlamentul României trebuie să se conformeze deciziei CCR, pentru a putea SRI să funcţioneze conform Convenţiei pentru apărarea Drepturilor Omului art. 8 alin 2. Le urăm spor la treabă şi legi mult mai sănătoase împotriva infractorilor corupţi etc.

Articol de GH

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole