miercuri, aprilie 24, 2024

Primarul Cristian Gentea, şeful serviciului proiecte europene Marin Raluca Daniela, şef serviciu tehnic Stoian Robert şi directorul Emanuel Rotaru, au sustras ilegal cca 20 de milioane de euro banii UE, folosind tupeul la maximum şi falsul intelectual la maximum, precum şi abuzul în serviciu la maximum

Primarul Piteştiului Cristian Gentea, şeful serviciului proiecte europene Marin Raluca Daniela, din cadrul Primăriei Piteşti, şef serviciu tehnic Stoian Robert, tot din cadrul Primăriei Piteşti şi directorul general Emanuel Rotaru de la S.C. Publitrans 2000 S.A. Piteşti, au întocmit un dosar cu falsuri intelectuale, pentru a le aproba două proiecte europene, cu o sumă de cca 20 de milioane de euro, pentru a achiziţiona Autobuze Electrice şi de a face staţiile de autobuz mai moderne.
Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu patru infractori, Gentea, Marin, Stoian şi Rotaru, care au luat în mod abuziv cca 20 de milioane de euro de la UE, emiţând falsuri intelectuale la greu, pentru ai păcăli pe cei de la fondurile europene cu 20 de milioane de euro.
Primarul Cristian Gentea, şeful serviciu proiecte europene Marin Raluca Daniela şi cu directorul general Emanuel Rotaru de la S.C. Publitrans 2000 S.A., au hotărât să facă un proiect de fonduri europene cu documente false, pentru a li se aproba suma de cca 20 de milioane de euro, pentru a cumpăra Autobuze Electrice, pentru Societatea Publitrans Rotaru Emanuel. Proiectele europene sunt valabile numai pentru administraţiile locale Primării, nu şi pentru Societăţi Comerciale. Primarul Gentea şi şefa serviciului proiecte europene Marin, au eliberat documente false, invocând faptul că Primăria are în administrare Autobaza de autobuze, pentru a le da 20 de milioane de euro.
Primarul Piteştiului Cristian Gentea un infractor notoriu
Autobaza de autobuze a fost vândută la S.C. Girexim prima dată pe un preţ de nimic şi a doua oară a fost vândută lui S.C. Publitrans 2000 S.A., tot pe un preţ de nimic. Şpaga la fostul primar puşcăriaş Tudor Pendiuc a fost foarte mare la vânzare, nu s-a dispus licitaţie, a mers direct cu dedicaţie la cele două societăţi, vînzarea Autobazei a fost vândută pe un preţ de nimic. Primăria nu avea voie să acceseze fonduri europene fără să aibe Autobaza de autobuze. Primarul Gentea şi şefa serviciului proiecte europene Marin, nu s-a mai gândit că vor fi arestaţi, s-au gândit doar la milionul de euro dat de directorul Rotaru pentru Autobuzele Electrice pe care i le-a dat lui Rotaru moca. Din informaţiile noastre a reieşit că cei trei infractori împart profitul an de an. Repetăm la Societăţile Comerciale nu se dau bani pentru proiecte europene, de a-şi lua fiecare Societate Comercială autobuze electrice. Din acest motiv infractorul director Rotaru a apelat la Gentea şi Marin pentru a lua ei ilegal banii UE şi după aceia să cumpere autobuzele electrice, pentru a i le da infractorului director Rotaru, pe o şpagă de un milion de euro. Autobuzele electrice sunt la treabă la S.C. Publitrans 2000 S.A., băieţii produc la greu, întrucât nu mai folosesc motorină, merg pe curent mai moca, profit la greu anual pe care îl împart pe trei. Nici un organ de cercetare penală nu s-a sesizat de aceste infracţiuni, sunt toţi nuli. Serviciul doi şi un sfert îi are colaboratori pe aceşti infractori, nu au mârâit nimic, întrucât nu-i duc capul la asemenea fapte penale perverse, dar sunt supăraţi pe noi că le băgăm în puşcărie sponsorii lor, Gentea şi Rotaru. Kovesi e tot o nulă e se ocupă numai de Putin dar nu şi de Zelenscky teroristul.
Directorul general Emanuel Rotaru cel mai nenorocit infractor
Această nulă nu are treabă cu fondurile europene furate, pe ea nu o interesează mai nimic. Stă şi doarme în birou şi aşteaptă salariile lunare foarte mari. Primarul Gentea şi şefa serviciului proiecte europene Marin Raluca Daniela, au făcut alt proiect UE pentru fonduri, pentru a face staţiile de autobuz mai puţin moderne. Staţiile de autobuz au fost date spre administrare la o Societate Comercială din Bucureşti, ei au făcut din nou falsuri intelectuale pentru a obţine fonduri europene cca 10 milioane de euro, pentru staţii noi de autobuz, la care nu mai administrau ei staţiile de autobuz. Ca să obţii fonduri europene, trebuie să ai tu ca Primărie în administrare staţiile de autobuz, nu firma de Bucureşti şi tu să ei fonduri europene fără a avea în administrare staţiile de autobuz. Această manevră infracţională au făcut-o tot pentru directorul Rotaru cu dare de mână. După ce au luat banii de la UE, au desfiinţat contractul Societăţii din Bucureşti şi iau făcut lui Rotaru contract de administrare staţiile de autobuz. L-au înzestrat şi cu staţii noi de autobuz, dar pentru o şpagă frumoasă de aproape un milion de euro. Aşa se fac afacerile, nu ca noi să recuperăm prejudiciile UE şi să nu primim ca presă un comision.
Primăria Piteşti condusă numai de infractori notorii
Rotaru la ora actuală are autobaza plină de autobuze electrice noi, staţii noi de autobuz, cei mai trebuie arestat!. Dacă le-am pus anunţuri în staţiile de autobuz pentru popor să ne contacteze cu diferite probleme, a pus Rotaru toţi controlorii să le rupă, a sesizat şi miliţia locală pentru a nu mai pune noi anunţuri pentru popor. La sunat directorul Iulian Ratea pentru ai solicita să citească art. 30 din Constituţia României şi art. art. 10 CEDO. Rotarul a spus: nu mă interesează poporul, nu mă interesează Constituţia României, nu mă interesează Convenţia CEDO, îl interesa să instige miliţia locală şi controlorii să rupă anunţurile din staţiile de autobuz, care erau pentru popor, şi cu drept legal pentru a suna poporul la noi cu diferite probleme pe care le au. Inginerul mecanic, tractorist, Rotaru, nu ştie pe lume trăieşte, el doar instigă miliţia locală a primarului Gentea, să rupă anunţurile şi să interzică să nu mai punem anunţuri în staţiile de 50.000 de euro bucata ale lui Rotaru. L-au sunat pe directorul Iulian Ratea mai mulţi miliţeni ai lui Gentea şi Rotaru, întrucât Rotaru reclamă din oră în oră că i se pune anunţuri de presă pentru popor. Băi nenorocitule, infractorule care eşti, tu nu ai nici un drept să rupi anunţurile presei române, este pentru interes naţional .etc, ca şi la construirea autostrăzilor. Nu poţi obstrucţiona poporul să sune la noi nenorocitule, escrocule, tractoristule, întrucât nuţi permite nici constituţia României şi nici Convenţia CEDO. Societatea care a avut în administrare staţiile de autobuz, au spus să se pună anunţurile presei la staţii de autobuz, acest infractor inginer, mecanic, tractorist,
ţipă disperat şi instigă toată miliţia comunitară a primarului Gentea, să comită abuzuri. Le-am transmis, la fiecare distrugere de anunţ vor avea dosar penal toţi penali care se implică la asemenea fapte penale.
S.C. Clemas Alglass S.R L. a dat şpăgile celor trei infractori din banii UE
Acest ţăran mocan Rotaru, nu ştie ce competenţă are presa română. Cei de la autostrăzi îţi dărâmă casa s-au îţi i-a terenul pentru interes naţional, ăsta nu ştie ce înseamnă presă pentru interes naţional. A pus diferiţi miliţeni de la miliţia locală să intercepteze convorbirile directorului Iulian Ratea, să vadă ei ce se discută la telefoane cu victimele care sună. Miliţia locală deţine aparatură de interceptat, nu au voie să deţină asemenea aparatură escrocii. Inspector principal Mihăiescu Vladimir de la miliţia locală Piteşti, a sunat pe directorul Iulian Ratea să se ducă la el pentru a discuta problema lui Rotaru. La câteva ore a început să intercepteze convorbirile telefonice ale directorului Iulian Ratea cu victimele care sunau, acest nenorocit de miliţian comunitar are şi aplicaţie la telefon de interceptat. Ei cred că noi nu ştim când interceptează ei s-au când intră pe adresele de e-mail de a vedea ce se scrie. Ştim tot ce faceţi băi nenorociţilor!. Ne monitorizează mucurile miliţiei locale Piteşti, ca să vezi!. Ăştia sunt şi organe de cercetare penală, aşa se cred ei!. Vor avea dosare penale toţi, pentru abuzuri în timpul serviciului, procese verbale amenzi abuzive, date fără probe, angajaţi pe şpăgi mari, bugetul dat de primari l-au ras cu diferite societăţi de casă şa.md. Vom sesiza DNA, Parchetul Tribunalului Argeş, Parchetul Judecătoriei Piteşti etc, pentru ai aresta şi desfiinţa în totalitate pe aceşti infractori împuterniciţi de infractorul primar Gentea. Şeful serviciului tehnic Stoian Robert din cadrul Primăriei Piteşti, s-a ocupat de montarea staţiilor, cu S.C. Clemas Alglass S.R.L. Câtă şpagă a luat ăsta cu Gentea şi cu Marin de la managerul Societăţii Comerciale, de a ajuns să coste o staţie de autobuz cca 50.000 euro. Staţiile acestea mai mult de 10.000 de euro bucata nu face. Au fost lacomi cu banii EU!. Când le va face DNA expertize la lucrări staţii de autobuz, să vedeţi cum tremură ca piftiile în castroane. Solicităm sesizarea DNA de urgenţă!.
Articol de THJ

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole