luni, mai 20, 2024

Premierii: Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu şi Victor Viorel Ponta au mărit impozitele, taxele, etc la greu, miniştrii finanţelor publice Florin Câţu, Adrian Câciu şi Marcel Boloş au solicitat aceste impozite şi taxe abuzive pentru a distruge Societăţile Comerciale şi poporul român

Premierii: Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu, Victor Viorel Ponta, au mărit impozitele la Societăţile Comerciale la greu în mod abuziv, miniştrii finanţelor publice Florin Câţu, Adrian Câciu şi Marcel Boloş au propus în mod abuziv mărirea taxelor şi a impozitelor la Societăţile Comerciale şi la tot poporul român. Aceşti infractori inconştienţi trăiesc în lumea lor Jungla.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu trei premieri infractori şi cu trei miniştri cei mai mari infractori din toate timpurile, care au reuşit să pună asigurările sociale de sănătate şi cas cca 1500 lei pe lună, la salariul minim pe economie de 3.300 lei. Angajatul este sclavul statului, plăteşte jumătate la Stat de parcă ar muncii Statul cu el. Au mărit impozitul la Societăţile Comerciale de la 3% la 16%, pentru a distruge Societăţile care au rulaje mici lunar, precum: ziarele etc.   

Nicolae Ciucă un infractor notoriu.
Nicolae Ciucă un infractor notoriu.

Ex-premier Nicolae Ciucă, ex-premier Victor Viorel Ponta, actualul premier Marcel Ciolacu, ex-ministru Florin Câţu, ex-ministru Adrian Câciu, şi actualul ministru Marcel Boloş, au hotărât să distrugă poporul, mărind contribuţiile de asigurări sociale şi asigurări sociale de sănătate la jumătate din salariul minim pe economie de 3.300 lei. Salariul minim pe economie este de 3.300 lei şi contribuţiile de asigurări sociale, precum şi asigurările sociale de sănătate sunt de 1.500 lei lunar. Angajaţii sunt sclavii statului român, li se i-a din salarii 1.500 lei pe lună, sunt furaţi non-stop de toate guvernele din anul 1990 până în prezent. În ce stat pe glob mai există aceste contribuţii de asigurări de cca 50% din salariile cetăţenilor. Numai în România se putea abuza pentru a fura pe toţi angajaţii români. Unde s-a mai pomenit să furi angajaţi români de cca 700 lei pe lună pentru asigurări sociale de sănătate. Am făcut o verificare la cca 1000 de angajaţi, dacă aceştia merg la medicul de familie să i-a reţete s-au la Spitale să se interneze pentru a-şi  face vreo analiză. Toţi au declarat că ei nu merg la medicii de familie pentru a le elibera reţete s-au trimiteri către Spitale pentru a fi internaţi s-au de a fi consultaţi. Unii au declarat că sunt zeci de ani de când nu au mai trecut pe la medicul de familie, la Spital nici atât!.

Marcel Ciolacu un infractor care vrea să revină la anularea abuzurilor.
Marcel Ciolacu un infractor care vrea să revină la anularea abuzurilor.

Într-un cuvânt angajaţii sunt furaţi lună de lună prin ordonanţele guvernelor, nu li se oferă nici o facilitate din partea medicilor de familie s-au a Spitalelor. Cei 700 lei sunt furaţi din salarii lună de lună prin OUG la fiecare angajat. Angajaţii nu primesc din aceşti bani măcar vitamina C. Toţi cei menţionaţi trebuie arestaţi!. Nu poţi fura un angajat lună de lună cu suma de 700 lei, fără să beneficieze măcar de vitamine, nu mai punem de alte facilităţi din suma furată. Ăsta este furt pe faţă la angajaţi la nivel naţional, trebuie arestaţi toţi care au condus guvernele. Nenorociţii şi-au făcut OUG să nu răspundă penal pentru OUG şi legi, dar o să răspundă sigur pentru furtul angajaţilor la nivel naţional. În loc să stopeze furtul din depozitele din ANAF la nivel naţional, ei pune la asigurările sociale de sănătate 700 lei lunar. Evazioniştii prosperă lună de lună, fură cu comisarii de la garda financiară. Cine să-i monitorizeze!.

Adrian Câciu un infractor desăvârşit care a propus mărirea impozitelor etc.
Adrian Câciu un infractor desăvârşit care a propus mărirea impozitelor etc.

Directorii ANAF fură cu jandarmii banii din depozite, ce să mai ajungă la bugetul statului, foamea în popor!. S-au trezit că nu le ajung banii de pensii şi salarii şi au început să umfle le greu asigurările sociale de sănătate până la 700 lei pe lună, furt din salarii!. Au mărit impozitul de la 3% la 16 % la Societăţile Comerciale care au rulaje mici lunar, precum ziarele etc, pentru a-şi bate joc de presă şi de alte Societăţi Comerciale care au rulaje mici lunar. Nu poţi să-ţi permiţi să angajezi pe nimeni din cauza acestor infractori, care au pus la asigurări sociale de sănătate 700 lei pe lună.

Victor Viorel Ponta un infractor nedovedit milogul lui Ciolacu.
Victor Viorel Ponta un infractor nedovedit milogul lui Ciolacu.

Nu mai punem contribuţii de asigurări sociale de cca 800 lei pe lună. Toate contribuţiile se numesc furt la angajaţii români, întrucât angajatul munceşte lunar între 8-10 ore şi statul ei guvernanţii îi fură cu tupeu lunar din anul 1990. Pe timpul comuniştilor erau contribuţiile de asigurări sociale sume mici, asigurări sociale de sănătate nu se pomenea, s-au erau sume mici. Nici nu se simţea în salariu contribuţiile la stat, acum au ajuns să i-a 50% din salariile sclavilor români. Românii au devenit sclavii Statului adică sclavii guvernanţilor. Ăştia trebuie jupuiţi de vii şi incineraţi, s-a ajuns să munceşti pentru sclavii guvernanţii. Ei au totul gratuit, ce-i interesează de amărâţii poporului care muncesc zilnic şi sunt furaţi din salarii 50%. Repetăm; se fură din depozitele ANAF la greu, nimeni nu i-a verificat niciodată pe directorii ANAF în toată ţara, pentru furturile comise din ANAF cu jandarmii. Comisarii de la garda financiară oferă protecţie la evazionişti în toată ţara, îşi iau şpăgile şi nu verifică firmele mari, care au evaziune fiscală lunar de milioane de euro. Aici trebuie să i-a măsuri infractorii guvernanţi, nu să pună în spatele poporului 50% contribuţii la Stat. La presă este foarte greu să facă angajări din cauza acestor infractori guvernanţi, se fac contracte de colaborare pentru a putea funcţiona. Noi ca publicaţie le-am dat informaţii la procurorii DNA etc de s-au recuperat 800 de milioane de euro, atât banii UE precum şi prejudicii la Statul Român de sute de milioane de euro.

Florin Câţu tot un infractor notoriu.
Florin Câţu tot un infractor notoriu.

Nu mai punem câte dosare cu prejudicii foarte mari de zeci sute de milioane de euro au fost clasate şi favorizaţi toţi infractorii de procurori. Toţi guvernanţii nu au fost în stare să emită o Ordonanţă pentru a da un comision la jurnalişti s-au la publicaţii pentru aceste prejudicii recuperate. Ofiţerii judiciari, procurorii şi judecătorii care au lucrat corect la dosare, trebuie să beneficieze şi ei de salarii mari şi funcţii mari de conducere.

Adrian Câciu un infractor desăvârşit care a propus mărirea impozitelor etc.
Adrian Câciu un infractor desăvârşit care a propus mărirea impozitelor etc.

Guvernanţii şi preşedinţii de Stat pun toate scursurile societăţii procurori generali etc, care nu îşi merită măcar funcţia; vrea să le mai dea şi pensii speciale inculţilor juridic şi analfabeţilor juridic. Pensii speciale trebuie să le dai la cei mai mari profesionişti ai justiţiei Române, cu o activitate foarte mare şi cu rezultate adevărate, nu le dai pensii speciale la toate gloabele justiţiei care au luat şpăgi şi favorizează infractorii non stop s-au sunt analfabeţi juridic şi inculţi juridic, care au distrus poporul cu Sentinţe şi Decizii.

Treziţi-vă români guvernele vă fură zi de zi!.

Articol de BL  

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole