miercuri, aprilie 24, 2024

Puşcăriaşii, penalii politici; Adrian Năstase, Nicolae Văcăroiu, Dan Ioan Popescu, comisia pentru vânzarea patrimoniului statului, Ioan Niculae şi alţii au sustras şapte Combinate Petrochimice şi Chimice, fără a se organiza vreo licitaţie, evaluarea de tot rahatul, preţuri de tot râsul, spălarea banilor până în momentul de faţă, subminarea economiei naţionale non stop

Fostul premier Adrian Năstase, fostul preşedinte al Senatului Nicolae Văcăroiu, fostul ministru al Industriei Dan Ioan Popescu, comisia de vânzare a patrimoniului statului şi Ioan Niculae, au trecut în patrimoniul Societăţilor lui Ioan Niculae, şapte Combinate Chimice şi Petrochimice, la care nu s-a ţinut nici o licitaţie, a fost cu dedicaţie pentru puşcăriaşul Ioan Niculae. 

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu toţi infractorii prezentaţi care au furat patrimoniul statului, fără a se face vreo licitaţie, evaluări de nimic pentru cele şapte Combinate Chimice şi Petrochimice, materie primă de zeci de miliarde de euro în stocuri, la care au fost vândute fără documente, spălări de bani miliarde de euro în imobiliare, subminarea economiei naţionale la greu.

Adrian Năstase infractor internaţional.
Adrian Năstase infractor internaţional.

Puşcăriaşul Adrian Năstase, penalul Nicolae Văcăroiu, penalul Dan Ioan Popescu, membrii comisiei pentru vânzarea patrimoniului statului şi puşcăriaşul Ioan Niculae, au hotărât pe timp de noapte, în anul 2003, să împroprietărească pe puşcăriaşul Ioan Niculae, cu şapte Combinate Chimice şi Petrochimice. Aceştia au hotărât cu membrii comisiei pentru vânzarea patrimoniului, să facă evaluări la cele şapte Combinate în sume derizoriu. Menţionăm faptul că în cele şapte Combinate Chimice şi Petrochimice, se afla materie primă de zeci de miliarde de euro, la care a fost vândută la negru la mai multe Societăţi Comerciale. Infractorii menţionaţi au împărţit banii şi au investit în imobiliare atât în ţară precum şi în străinătate. Le-au ţinut până s-au mărit preţurile de cca 20 de ori şi după aceia au început să le vândă, la care au câştigat sute de miliarde de euro. Şi la această oră ei stau cu banii investiţi în imobiliare şi aşteaptă creşterea preţurilor, pentru a începe să vândă pe bani frumoşi imobiliarele care au fost cumpărate cu bani spălaţi de mai multe ori.

Dan Ioan Popescu infractor naţional.
Dan Ioan Popescu infractor naţional.

Ăştia au spălat banii din anul 2003 şi până în prezent, atât în ţară precum şi în străinătate. Au pus prieteni de-ai lor şi pe cei din familie şi neam să spele banii din infracţiuni, pentru a nu apărea ei la vedere cu ceva valori mari în imobiliare. Puşcăriaşul Ioan Niculae a fost băgat în faţă de aceşti infractori, dar tot ceea ce s-a vândut materie primă, produse chimice, produse petroliere etc, banii s-a împărţit în mod egal. La Societăţile lui Ioan Niculae dacă i se face o verificare la stocul de produse chimice şi de produse petroliere la cumpărarea celor şapte Combinate Chimice şi Petrochimice, va fi dezastru!.Ăsta îşi asumă toate infracţiunile de: evaziune fiscală, spălare de bani etc. Prietenii lui prezentaţi sunt toţi complicii lui la toate infracţiunile prezentate. La aceste fapte penale şi la fapta penală pentru Subminarea Economiei Naţionale, sunt implicaţi şi spioni militari străini, precum şi politici străini. E foarte greu să stabileşti toţi complicii celor prezentaţi, dar nu este imposibil, întrucât SIE şi SRI poate face faţă acestui dezastru economic şi pot fi prinşi toţi asasinii economici, pentru a răspunde penal penalii.

Nicolae Văcăroiu infractor naţional.
Nicolae Văcăroiu infractor naţional.

Infractorul Ioan Niculae poate denunţa pe toţi care sunt implicaţi în acest dezastru economic; trebuie ţinut în arest până va deceda nenorocitul. L-au folosit politrucii infractori pe puşcăriaşul Ioan Niculae, om de încredere al celor prezentaţi, dar şi un prost care s-a implicat în totalitate la subminarea economiei naţionale, la spălarea banilor non stop, la evaziune fiscală non stop, etc. Ăsta a fost arestat şi condamnat pentru fapte penale de nimic; dacă nu ai informaţii te învârţi ca un testicul într-o găleată şi râd infractorii de tine ca procuror s-au ca organ judiciar. Acum pot procurorii să formeze un dosar penal pentru infractorii menţionaţi, dar chef de muncă să aibe, nu lene, nu mită de la infractori. Dacă îi lăsăm pe aceşti infractori liberi şi nevătămaţi, ne râd în nas, dacă vor fi arestaţi şi condamnaţi pentru infracţiunile comise se va recupera şi patrimoniul statului ce a mai rămas, dar şi sechestru pe toate averile neamurilor lor şi al prietenilor lor care sunt implicaţi în acest genocid economic. Puşcăriaşul Ioan Niculae a început să vândă din Combinatele Chimice, stabilind la vânzare un preţ mic, dar în realitate se i-a bani la negru sute de milioane de euro. Este implicat şi un lichidator prieten de-al lor. Ăştia au măcelărit patrimoniul statului şi au făcut ce au vrut cu el; nu i-a întrebat nimeni de nimic, au spălat banii zeci de ani şi în final vând Combinatele Chimice şi Petrochimice ce a mai rămas, tot pe bani grei la negru. Asta afacere la infractori, nu ca noi să nu primim un comision la recuperarea prejudiciilor.

Politrucii români trebuie jupuiţi de vi pentru tot ce au comis infracţiuni din anul 1990-2023. Simion se laudă că el va recupera patrimoniul statului, este o hahaleră mincinoasă, care vrea să fure tot ca ăştia când pune mâna pe putere. Această hahaleră spunea numai vorbe urâte de generalul Coldea, care a fost un patriot naţional şi a format peste 45.000 de dosare penale cu probe de condamnare. Dacă CCR nu se implica să elibereze decizia abuzivă pentru a lua competenţa SRI la dosare penale, la această oră se recuperau miliarde de euro şi infractorii erau la puşcărie. Unde mergeau cercetările bine acolo s-au băgat politrucii infractori cu CCR-ul să distrugă competenţa SRI şi să bage frica în procurorii DNA. Nenorociţii de la posturile TV Antena 3, RTV etc, s-au unit cu infractorii politruci care le dau şpăgi grele, pentru ai susţine, pe nenorociţii CCR şi politruci PSD, precum şi pe tehnocraţii de la acea vreme, să înlăture SRI-ul de la monitorizări la dosarele penale. Televiziunile: Antena 3, RTV etc sunt cele mai mari mizerii, cu jurnalişti cei mai corupţi, nenorociţi care le ţin în coardă politrucilor corupţi. Când le dă comenzi şi bănuţul euro, imediat trec la treabă, la diversiuni şi înregistrări prelucrate, pe care le dau pe posturi ca şi la generalul Coldea etc.Se unesc jurnaliştii infractori ca şi diavolii, nu lasă victima până nu părăseşte postul de frică. N-are cine să-i aresteze le e frică de ei, se unesc toţi şi încep cu tot felul de diversiuni de li se face frică la procurori şi judecători, sunt instruiţi bine de doi şi un sfert şi DGIA unde sunt colaboratori.

Ioan Niculae un asasin economic.
Ioan Niculae un asasin economic.

Cătălin Predoiu a încercat să redea competenţă la SRI dar a sărit din nou infractorii CCR pe el, pentru a bloca legea. Ministrul Justiţiei Alina Ştefania Gorghiu trebuie să se implice pentru a completa legea cu solicitările CCR, pentru a putea să-şi reia competenţa SRI-ul. Dacă nu se vor implica să completeze în lege cele solicitate de CCR, se va alege praful şi pulberea de toate bugetele care se împart an de an, nu mai punem, furtul din ANAF zilnic din depozite. Ăştia-s infractorii cu care ne lăudăm, la popor ăştia le plac. Am întrebat mii de persoane dacă ar fi deţinut şi ei funcţiile acelea toat aşa ar fi făcut. Au spus da şi noi am fi furat tot ca ei!. Acest popor îşi merită soarta, să rămână fără pensii, salariile să le fie jumătate la stat lunar, cum îi fură la această oră, să le pună taxe şi impozite la greu etc. Ăsta e poporul 80% şi-a ales conducătorul şi va alege tot un conducător la fel ca ei.

Articol de LMN

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole