Asasinare eșuată împotriva directorului Iulian Ratea, favorizări de infractori din partea procurorului Cătălin Arsenie de la Parchetul Tribunalului Argeș, favorizări de făptuitori din partea milițienilor, agent Ormerișan Florin și inspectorul Dragoș TudorAsasinare eșuată împotriva directorului Iulian Ratea, făptuitorii favorizați de procurorul Cătălin Arsenie de la Parchetul Tribunalului Argeș, făptuitori favorizați de agentul Ormerișan Florin miliția Pitești, făptuitori favorizați de inspectorul Dragoș Tudor de la secția de miliție Albota, jud. Argeș

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari infractori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, procuror Cătălin Arsenie, mai continuăm cu cei mai mari infractori ciubucari, agent Ormerișan Florin și inspector Dragoș Tudor.

Ormerisan Florin – agentul Jvec înghite șpagă ca curcanul boabele

În data de 18.07.2017 directorul Iulian Ratea a fost anunțat de ….. că vor să-l asasineze cei de la serviciul special de informații protecție internă Pitești din cadrul M.A.I. I s-a spus că au racolat un șofer de autobuz cu numele de Roland Anghel de la S.C. Publitrans 2000 S.A. Pitești pentru a-l lovi frontal într-o stație de autobuz sau pe trecerea de pietoni. Ofițerii S.I.P.I. – Argeș au mers la directorul general Rotaru Manuel Vasile de la S.C. Publitrans 2000 S.A. Pitești, colaboratorul lor. I-au cerut ajutorul să le pună la dispoziției un șofer rrom curajos pentru a-l asasina pe directorul Iulian Ratea. Acest rrom Anghel Roland se droga și se droghează non-stop, conduce autobuzul drogat pe toate schimburile, nu-l întreabă nimeni de sănătate întrucât e sprijinit de tot serviciul S.I.P.I. Pitești. Iulian Ratea era informat des, nu prin telefon ci prin alte …. pentru a nu speria vânatul și de a-i lăsa până în ultima clipă și ultima secundă, să vadă dacă vor să-l asasineze.

Anghel Roland – asasin

S-a deplasat în cartierul Exercițiu din Pitești, mai bine spus în stația de autobuz de lângă restaurantul „Carpați” și-l aștepta pe asasinul șofer drogat Roland Anghel. Iulian Ratea uitându-se după asasin, la un moment dat apare asasinul Roland iar apropiindu-se și  văzându-l pe Iulian Ratea, s-a ridicat în picioare, s-a prins cu mâinile de cap, a accelerat la blană autobuzul virând brusc dreapta la intrarea în stație să-l asasineze pe directorul Ratea. Directorul Ratea a stat până în ultima clipă să vadă dacă e hotărât să-l asasineze. Când a văzut că nu reduce deloc viteza de peste 70 km/h și vrea să-l asasineze, în ultima secundă s-a urcat pe trotuar, la care asasinul a pus brusc o frână de s-au ridicat toți hodorogii din autobuz în picioare.

Autobuzul cu care a vrut țiganul de Roland să-l omoare pe directorul Ratea

Stația de autobuz are o lungime de 50 m, directorul Ratea era în partea de la intrarea în stație retras spre trotuar, asasinul avea încă 45 de m lungime să poată intra în stație. Nu poate motiva niciodată că directorul Ratea a fost de vină și că ar fi stat în stație să nu poată intra. Directorul Ratea s-a urcat repede în autobuz pentru a-l întreba pe asasin de ce a vrut să îl omoare și cine l-a pus. Asasinul Roland dădea din cap și vorbea la telefon în continuare cu asasini ofițeri S.I.P.I. Directorul Ratea a vrut să coboare în stația de la Comisariat, asasinul nu a vrut să-i deschidă ușa din față. Ratea i-a spus: „acum ce faci? mă sechestrezi?”. El a zis: „da, dacă vrei să cobori te prind între uși”. Nu și-a pus mintea cu el, îl lua pe țigan de la volan și-l arunca pe ușă. Țiganul a mai mers încă o stație și la a doua stație la Complexul 2 Prundu a deschis ușa și i-a spus directorului Ratea dacă nu coboară, cheamă miliția. Țiganul Roland în tot acest timp vorbea la telefon cu asasini S.I.P.I.

Militeanul SIPI-Arges care a dat comanda sa fie asasinat Directorul Ratea. Să se închine să nu-i vină retur!

Ratea a formulat plângere penală la  Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, unde a fost chemat la audieri de procurorul complice Arsenie Cătălin. Directorul Ratea la întrebat pe procurorul Arsenie Cătălin: „a-ți solicitat înregistrările video de la S.C. Publitrans 2000 S.A”. El a răspuns: „nu”, Ratea i-a spus: „e a doua oară când îmi lăsați înregistrările (probele) să se șteargă. Directorul Ratea l-a pus să solicite directorului tehnic Găvănescu Aurelian, înregistrările video întrucât el a mers la director să facă copii și să le păstreze până le solicită procurorul. Procurorul Arsenie nu solicită în termen util de 30 de zile înregistrările video, el lasă să se șteargă și după aceea dă din umeri că nu mai poate solicita probele întrucât s-au șters. Așa rămân victimele fără probe și favorizează infractorii. A depus la dosar și directorul Ratea o înregistrare audio între el și Anghel Roland, a solicitat și procurorul Arsenie înregistrările video la care a stabilit că directorul Ratea se afla în stația de autobuz și nu pe trotuar.

Cităm din Ordonanța nr. 840/P/2017:

Verificând camera de supraveghere montată pe mijlocul de transport AG-12-REZ, se constată că cel care a provocat starea de pericol este chiar persoana vătămată, care aștepta autobuzul la mijlocul alveolei destinate staționării mijloacelor de transport în comun, retrăgându-se înspre trotuar, dar fără a se urca pe acesta, progresiv, o dată cu apropierea autobuzului AG-12-REZ. Nici din vizionarea celorlalte înregistrări, nu au rezultat indicii care să susțină aspectele sesizate de numitul Iulian Ratea. Față de cele ce preced, apreciem că în cauză nu există indicii cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și lipsire de libertate întrucât faptele nu există. Dispun: clasarea cauzei pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și lipsire de libertate întrucât fapta nu există”.

Directorul general Rotaru Manuel Vasile – complice la tentativa de asasinare, tovarăș cu Arsenie

Acest corupt asasin de procuror a sunat în timpul audierii directorului Ratea pe directorul general Rotaru Manuel Vasile al S.C. Publitrans 2000 S.A. Pitești pentru a-i solicita înregistrările video. Când l-a sunat, i-a spus: „sunt Cătălin, vreau și eu înregistrările din data de ….”, el i-a răspuns: „nu mai am nimic, s-au șters” – era totul aranjat între ei. A rămas să se vadă și să-i dea darul lui Cătălin, procuror corupt. Era obligat nevoie mare să-l ajute pe infractor și societatea, aveau de plată euro mulți daune morale. Oricum Cătălin procurorul lucrează cu cei de la S.I.P.I. numai dosare la comandă și a lucrat cu ei de prin 2010. Când i-a spus directorul Ratea că sunt implicați ofițerii de la S.I.P.I., el a spus: „nu mai vorbiți de ei, nu vreau să aud din astea”. Cum poate acest jeg de procuror, curvă masculină, să mintă în așa hal cu probele la dosar clare care arată că directorul Ratea era în partea stângă la intrarea în stație și spre trotuar, asasinul Roland putea intra în stație pe circa 48 de m lungime. Totul se vedea în înregistrarea video dacă nu au falsificat-o. Oricum ar da-o se lasă cu pârnaie. Prostul pământului Cătălin, mai spune că nu a urcat pe trotuar, minte ca un gay. Cât de criminal să fi să favorizezi ditamai asasinul și pe cei care l-au pus să-l asasineze pe directorul Ratea, numai coate goale de Arsenie Cătălin putea face asta, e sclavul ofițerilor S.I.P.I., credem că le face și sex oral când e pe țambal.

Florea Constantin – monstrul Răteștiului

Va fi cercetat oricum, sunt monitorizați bine de tot toți, la momentul potrivit și la procurorul potrivit se vor da toate probele. Vai mama lor ce vor păți. Expertiza tehnică judiciară nici nu a pomenit de ea să dispună în cauză. Agentul Florin Ormerișan de la serviciul criminal din cadrul Miliției Pitești tot așa procedează ca și Cătălin procuratorul vede cu ochiul liber infracțiuni în înregistrările video și în referatele de propunere pentru clasarea cauzelor scrie cu totul altceva, acuză victimele că sunt de vină. Își trage mii de euro pe cap de infractor, s-a îmbogățit ilicit de la prima zi de angajare în miliție și până în prezent, a agonisit milioane de euro jegul, se lăuda la directorul Ratea că are cumnat în D.G.I.P.I. București și nu are ce să îi facă nimeni. Înghite șpaga precum curcanul boabele. Acest muc de Florică Ormerişan i-a cerut monstrului de la Rătești Argeș, Florea Constantin, suma de 500 de euro pentru a-l scăpa de o tentativă de tâlhărie. Tentativa reieșea din înregistrările video. Au venit mulți băieți la noi și ne-au spus că Florică Ormerişan înghite șpagă cât cuprinde, numai să ai să-i dai, până îi vom trimite noi odată să-i dea să-l lecuim. Mucul de Ormerişan se poartă la modă de zici că e Inspectorul Șef al IPJ Argeș, dar el e un retard abuziv corupt plin de limbrici.

Inspectorul muc Dragoș Tudor înghite euro ca maimuța bananele

Inspectorul Dragoș Tudor de la secția de miliție Albota Argeș ia șpăgi numai de la funcționari publici precum Cojocaru Petrică directorul ANAF Argeș. Directorul Ratea i-a făcut o plângere penală lui Petrică și a fost cercetat de psihicul inspector Tudor Dragoș, la care s-a lăsat cu o clasare a cauzei. Petrică Cojocaru s-a lăudat pe la prieteni (e și interceptat de DNA) că el are prieteni colonei și îi rezolvă orice dosar penal în schimbul unor sume mari de euro. Dă Petrică Cojocaru euro la greu să scape de dosarele penale. La DNA nu credem că v-a scăpa, va trage pentru tot ceea ce a furat și pentru șpăgile pe care le-a încasat. Păcate – amărâte de inspector Tudor Dragoș nu i-a mai dat telefonul directorului Ratea când a mers la o audiere, i-a umblat porcul în telefon cu alți milițieni, după circa 5 zile a putut directorul Ratea să-și recupereze telefonul de la infractorii miliției Albota. Vor fi cercetați și vor fi scăpați de procurorul ciubucar Cătălin Arsenie, zdreanța procuraturii Argeșene. Arsenie Cătălin, jegul procuraturii a interceptat cu cei de la S.I.P.I. doi ani de zile la negru până le-au venit sutele de mii de euro șpagă, a format dosarul și a trecut la arestări în masă. Mai e puțin până vor fi audiați la Parchetul General.

Articol  de Marin Ciobanu